Alkoholmentes alapozás

2015. szeptember 14. 11:23

A Gyertek át szombat este! nem lett olyan, mintha élőben kapcsolnák a Fásy Mulató öltözőjét, vagy Kiszel Tünde névnapi buliját.

2015. szeptember 14. 11:23
Szabó Zoltán
comment:com

„A Gyertek át szombat este! az RTL Klubon egy pasztellszínű amerikai lakás díszleteibe hazudja a magyar celebvilágot, pedig milyen jó is lett volna, ha igazi, magyar házibuli hangulatot varázsolnak a stúdióba, ahol a többség zokniban cigizik a füstös konyhában, miközben a nappaliban páran megpróbálnak talaj részegen csak azértis lassúzni az UFÓ Napolaj című slágerére. Persze ebben a műsorban tíz perc után a szereplők összeszólalkoznának a politikán, kicsit később elcsattanna, hogy mégis mi a faszért tapperolod a nejem seggét, némi dulakodás, majd a reklámblokk. A vetélkedő meg azzal érne véget, hogy az egyik, szabadon választott celeb kissé kásásan azt üvölti, hogy basszátok meg, én nem játszom veletek, köcsög csaló banda, majd váratlanul, arccal előre elterül Sebestyén Balázs lábai előtt.


A valóság azonban ennél NMHH-kompatibilisebb: a Gyertek át szombat este! díszletei ugyanúgy pasztellszínű nappalit idéznek, mint az eredetei műsorban, sőt ez a nappali még valamivel tágasabb is mint az amerikai, és még egy bár is elfér benne, ahol Virgin Pina Coladat kaphat, aki kiesett. Sebestyén Balázs, korunk Antal Imréje ebben a díszletben fogadja a magyar celebvilág krémjét, akik nagyrészt olyan híresek, hogy csak Földes Eszterre kellett rákeresnem a Google-ön, de mondjuk róla rögtön megtudtam, hogy a magyar színházi szaksajtó szerint tökéletes mellei vannak.

A vetélkedő így nem lett olyan, mintha élőben kapcsolnák a Fásy Mulató öltözőjét, vagy Kiszel Tünde névnapi buliját. Minden meghívott celebnek van foglalkozása, már azon kívül, hogy celeb, és van legalább egy tévében is hasznosítható képessége: Fluor Tomi például a kanapén hátradőlve is képes visszavágni Sebestyén Balázsnak, Geszti Péter megbízhatóan hozza a megfáradt kreatívot, Molnár Andi mindenre, de tényleg mindenre képes rázni a fenekét, Kiss Ramóna pedig úgy nevet, hogy közben mindenki azt várja, hogy mikor buggyan ki a dekoltázsa.  Még a Vadon Jani szerepére leigazolt Dombóvári István is meglepően vicces időnként, pedig ez egy magyar standupostól elég váratlan, főleg, hogy a Showderben általában alig teljesített jobban Trabarnánál, aki szerint ugye az a humor, hogy az ember kiáll a színpadra, és a szájával utánoz egy Trabantot.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mákgubó kettő
2015. szeptember 18. 10:49
Nálad az RTL a Muzsika TV és az Echo között van,hülyeferkó?:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!