Igazságot a röszkei áldozatoknak!

2015. szeptember 26. 10:16

Követeljük, hogy Orbán Viktor kérjen bocsánatot az áldozatoktól és családjaiktól és követeljük, hogy nevezzen ki egy ügyészt ennek az emberiség elleni bűncselekménynek a felderítése érdekében.

2015. szeptember 26. 10:16
The Budapest Beacon
The Budapest Beacon

„Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke szeptember 30-án, szerdán az ENSZ-ben tart beszédet. Követeljük, hogy teljes részletességében számoljon be arról, mi történt Röszkén 2015. szeptember 16-án, amikor a magyar készenléti rendőrség és rohamcsapatok védtelen szír és más nemzetiségű menekültekre támadtak ok és figyelmeztetés nélkül.

Követeljük, hogy kérjen bocsánatot az áldozatoktól és családjaiktól és követeljük, hogy a magyar kormányfő nevezzen ki egy különleges, független ügyészt ennek az emberiség elleni bűncselekmény, és az ahhoz vezető események felderítése érdekében

Végül pedig azt követeljük, hogy Orbán Viktor hivatalosan is kérjen bocsánatot az ENSZ menekültügyi főbiztosától a magyar hatóságok nevében, amiért többször is visszautasították az UNHCR regionális képviselőinek a felajánlott közvetítést a rendőrség és azon menedékkérők között, akiktől megtagadták, hogy Magyarország területére lépjenek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berberelek
2015. szeptember 28. 10:27
Igazságot a magyaroknak! Követeljük, hogy Orbán Viktor kezdeményezzen törvénymódosítást a Parlamentben, mely szerint a jövőben törvény tiltsa be az olyan magyarellenes csürhék működését, mint a "The Budapest Beacon".
gobelin73
2015. szeptember 28. 09:03
Ali, a városi tolvaj följelenti a ház tulajdonosát, miszerint, amikor rendes pénzkereső foglalkozását szerette volna gyakorolni, súlyos balesetet szenvedett. A ház ereszcsatornája, melyen fölmászni kívánt, hogy a rablást megfelelően elvégezhesse, rossz állapota miatt leszakadt alatta, s ő mindkét karját darabokra törte. A kádi meghallgatván a feljelentést, miszerint Alit foglalkozása kzben súlyos sérelem érte, behívatja a ház tulajdonosát, aki menteni próbálja magát, s a felelősséget a kovácsra hárítja, aki nem látta el a feladatát megfelelően. Súlyos az eset, a kádi halálra ítéli a renyhe kovácsot. Az ítélet azonnal végrehajtandó. A kovácsot műhelye bejáratának ajtófélfájára kell felhúzni. Hatalmas ember a kovács, röhög az ítéletet hallván, mert legalább egy fejjel magasabb mint műhelyének bejárata. A kádi azonban bölcs ember, s azonnal dönt mondván: Hozzanak azonnal egy alacsonyabb kovácsot...! Körülbelül így áll a helyzet. Vagy nem? A történet egy Palesztina c. riportkönyvből való.1945-ös kiadás
ifrance
2015. szeptember 28. 07:45
feltámadt és újra aktív a monty python csoport! emberek, most vehetik meg jegyeiket a nyitó előadásra!
Pendragon
2015. szeptember 27. 22:54
Kik ezek a kretének?! Komoly kezelésre szorulnak! Ugye ez csak poén ?! És egyáltalán milyen áldozatok? A rendőrökről beszél akik kórházba kerültek?! Vagy rólunk akik elszenvedik ezt a sok szart amit a menekült áradat okoz?! Ha bármelyik magyar polgár hasonlót követne el a szerbeknêl vagy akár kishazánkban azonnal megismerkedne a gumibot áldásos hatásával.Nagyon elegem van abból ,hogy a menekülteknek jogai vannak nekünk meg kötelességeink! Schweinfurt mellett egy táborban kitört hasmenéses hányásos láz,azonnal kiszállt a helyi "köjál" és orvosi segítsêg,2 perc alatt levágták mi van es elrendelték a karantént.Se ki,se be!Ez annyira elnyerte a hálás menekültek tetszését - nyilván elsősorban az orvosokét - hogy fogták magukat és akit tudtak arcon köpdöstek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!