Üdvözöljük, itt az új MNO!

2015. szeptember 21. 13:06

Mi a legszükségesebb feladatunknak azt tekintettük, hogy első körben rendezett, jól navigálható, egy hírportál igényeit kielégítő felületen tudjuk kínálni cikkeinket olvasóinknak, olyanon, amely a 21. századi minőségi újságírást képes kiszolgálni.

2015. szeptember 21. 13:06
Tóth Szabolcs Töhötöm
Magyar Nemzet Online

Mi a legszükségesebb feladatunknak azt tekintettük, hogy első körben rendezett, jól navigálható, egy hírportál igényeit kielégítő felületen tudjuk kínálni cikkeinket olvasóinknak, olyanon, amely a 21. századi minőségi újságírást képes kiszolgálni. További fontos szempont volt, hogy a Hír TV-vel (amelynek szintén ezekben a percekben élesedik új hírportálja) és a Lánchíd Rádióval (amelynek pár hét múlva lesz új site-ja) régóta meglévő stratégiai együttműködésünket hírkínálatunkban nyilvánvalóbbá, az olvasók számára érzékelhetőbbé tegyük oldalainkon.

Ám az igazi munka, ahogy mondják, továbbra is a motorháztető alatt zajlik. Stratégiai cél ugyanis, hogy olyan szerkesztőségi rendszert fejlesszünk az új felületünk mögé, amely lehetővé teszi, hogy az egyelőre sok tekintetben szétválasztott nyomtatott és online szekcióinkat a lapnál közös munkaközösségbe integráljuk.

Mindeközben a napilap újratervezése is elkezdődött. Ez azt jelenti, hogy pár hónap múlva a nyomtatott újság is megújul, megfelelve a 21. századi magyar újságírás elvárásainak.

Megtisztelő, ha ebben a vállalkozásban, ebben az izgalmas időszakban társunkul szegődnek. Addig is fogadják szeretettel az új MNO-t!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. szeptember 26. 17:50
Simicska online?
kurbitalis
2015. szeptember 25. 13:42
Én nem "vettem be". Tapasztaltam és tapasztalom. Ritkán olvasom, de egyre szemetebben árulják el a nemzetet, s igazán lehagyhatnák már a Magyar jelzőt, no meg a Nemzet főnevet a címükből. :-D
kurbitalis
2015. szeptember 25. 13:41
"Aki hátraarcot emleget, az vagy olyan ostoba, hogy el is hiszi, vagy tudatosan akar éket verni a polgári-konzervatív oldalba." :-))))))))))))))) Nincs hátraarc, mert akkor visszaállna a "Zorbán egy geci" aranymondás előtti taretalomra és stílusra. De mivel a szerkesztőség vezetése és az újságírók többsége emiatt távozott, maradt a "balra át!" című hazaárulás. Ja, meg a bulvár helyesírási szótár, hogy azt mondja: "Lázár egyeNlőre hallgat" :-))))))
Ellensúly
2015. szeptember 25. 13:41
Ezzel a hozzászólással mekkora barmot csináltál magadból. Aki hátraarcot emleget, az vagy olyan ostoba, hogy el is hiszi, vagy tudatosan akar éket verni a polgári-konzervatív oldalba. Melyik vagy? B. Gyuri bácsi hallgatója, vagy S. Gyuri bácsi fizetett katonája?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!