Nettó gecizés, amit Magyarország a menekültekkel művel

2015. szeptember 03. 12:05

Ami most a Keletiben zajlik, nem Merkelt, nem Hollande-ot vagy a gyíkembereket terheli a felelősség. Hanem kizárólag a MÁV-ot, a magyar rendőrséget és a nekik parancsokat kiadó magyar kormányt.

2015. szeptember 03. 12:05
Vajda Gábor
444

„A magyar kormány emellett egyfolytában azt kiabálja, hogy betartja az európai törvényeket, amúgy meg kétségtelen, hogy óriási a homály az ügyben, talán még Angela Merkel sem tudja pontosan, hogy mit akar.

De azt soha senki nem mondta, hogy egy hatalom ne lehetne egyszerre törvényes és emberséges. A nyugatra induló vonatok leállítása a lehető legcinikusabb lépés, amire a kormány elszánhatta magát, és az értelme pontosan ugyanannyi, mint a többi menekültellenes intézkedésnek: mesterségesen kreál sokkal nagyobb bajt abból, ami már éppen elég nagy baj, azért, hogy indokolni tudja saját, rettegésalapú ideológiájából sarjadt belpolitikai üzeneteit, learassa a sikeres gyűlöletkeltés gyümölcsét, aztán széttárja a kezét, és az Európai Uniót tegye felelőssé a saját nettó szemétkedéséért.

Pedig azért, ami most a Keletiben zajlik, nem Merkelt, nem Hollande-ot vagy a gyíkembereket terheli a felelősség. Hanem kizárólag a MÁV-ot, a magyar rendőrséget és a nekik parancsokat kiadó magyar kormányt.

Őket kéne felpakolni az utolsó, Magyarországról nyugatra induló pán-európai vonatra. Aztán irány Hága.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. szeptember 03. 18:09
"Az európai baloldal, kedves Barátaim, a bevándorlás problémájában nem veszélyforrást, hanem lehetőséget lát. A baloldal mindig is gyanakvással nézett a nemzetekre és a nemzeti identitásra. Ők úgy látják – figyeljék csak a szavaikat –, hogy a bevándorlás eszkalálódása végletesen meggyengítheti, sőt felszámolhatja a nemzeti kereteket, és ezzel a baloldal eddig beláthatatlan történelmi távú célja is teljesülne. Talán az sem véletlen – ez abszurdnak hangzik első hallásra, de ha kicsit közelebb jövünk Magyarországhoz, láthatjuk –, hogy míg a magyar baloldal 2004-ben a külhoni magyarok ellen uszított, ma tárt karokkal ölelné keblére az illegális bevándorlókat. Ezek az emberek, ezek a politikusok egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat, és azért nem szeretik őket, mert magyarok." ja a 444 Soroscsatlós.
hakos
2015. szeptember 03. 17:02
Gáborka. A vonatrapakolást én a helyedben nem emlegetném, mert esetleg nagyszüleidre asszociálunk.....
pkarcsi
2015. szeptember 03. 16:38
Ezt a cimet egy komcsizsidós geci lerakat 444 irja?
elgombos
2015. szeptember 03. 16:35
borzasztó fárasztó ez a rengeteg hülyeség amit a komcsik összeírkálnak. ezt nem is értem... ezeknél nincs egy főszerkesztő vagy valaki aki azt mondja na ebből már elég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!