Gusztustalan szerecsenmosdatást folytat a Heti Válasz

2015. szeptember 30. 15:25

Egyik lap sem érti, hogy miért gáz ilyen magyarázattal igazolni egy alapvető tuskóságot. Amit amúgy az elkövetője is elismert.

2015. szeptember 30. 15:25
Varga Attila
comment:com

Másnap a Mandiner lehozta, hogy nem is gáncsolt Lászó Petra, van egy felvétel, ami szerint a láb csak lendült, de nem érintkezett, spori, nem volt fault, hogy fújhatja be a tizit, ne már, spori, KURVA ANYÁD, HOZZÁ SEM ÉRTEM. Itt álljunk meg egy pillanatra, hiszen az operatőr jól láthatóan belerúg egy kislányba, és a kikockázott videón is jól látszik, hogy a futballedzőt is fel akarta rúgni, a mozdulat egyértelmű ugye, hacsak nem azzal akar a Mandiner és a Heti Válasz védekezni, hogy László Petra "sasszézó mozdulatot tett balra, szerencsétlenségére egy aljasul pont arra szaladó, gyermekét élő pajzsként használó migráns terrorista irányába, aki elvágódott."   

Valamiért ennek a verziónak szeptember 23-ig nem volt nagy keletje, akkor a Heti Válasz szállt be a szerecsenmosdatásba, de olyan lendülettel, hogy megemeljük a kalapunkat előttük. A nem rúgás mellé dettó a Mandinerről áthemelték az »amúgy a szír futballedzőről kiderült, hogy népirtásban érintett«-vonalat, szóval coki mindenkinek, ha terrorista, akkor lehet rugdosni a mezőn, ha gyerek van az ölében, ha nem, és hát perszehogy terrorista volt. Mindezt egyetlen, korántsem hiteles forrásra hivatkozva. És egyik lap sem érti, hogy miért gáz ilyen magyarázattal igazolni egy alapvető tuskóságot. Amit amúgy az elkövetője is elismert.

Ma, azaz szeptember 30-án a Heti Válasz tekert még egyet a sztorin, és lehozott egy részletet a holnapi lapszámból, amiben Bódis András, a lap újságírója László Petrával készített interjút. Mivel a lap annak ellenére úgy gondolja, az operatőr nem rúgta fel a szír férfit, hogy a nő korábban beismerte tettét, nem is lehet nagyon csodálkozni a kezébe temetett arccal zokogó nőt ábrázoló címlapképen, és azon sem, hogy az interjúban képesek László Petra magánéletét is előhúzni, hogy szimpátiát ébresszenek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blicc
2016. június 13. 20:43
Ez ki maradt a hetiválaszos cikkből, hiába no a cenzúra "Párommal eldöntöttük, hogy összeházasodunk - nyilatkozta Walter Palmer minnesotai fogorvos és László Petra, magyar operatőr. Walter és Petra az interneten ismerkedtek meg és azonnal tökéletes összhang alakult ki közöttük. Már azt is tudják, hogy hol töltik majd a mézesheteket. Afrikába utaznak, hogy a nászút alatt hobbijukról se kelljen lemondaniuk. Walter zsiráfokat szeretne lőni, Petra pedig legszívesebben kis niggereket rugdosna."
na még ez is
2016. április 14. 19:34
Szerintem nem állította László Petráról senki, hogy terrorista lenne
Knerten
2016. január 30. 19:38
Akkor nézz már utána, hogy a nyugati média, spanyol fociklubok, multinacionális cégek és iszlám terrorszervezetek mit fektettek a témába, oké?
trespass
2015. november 22. 19:04
Nagyjából így. Ha ezek a "konzervatív" mediumok nem tartanák napirenden, már rég feledésbe merült volna az egész. Így is ez lesz, amig nem jön a következő indulatot korbácsoló geciség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!