Kilenc év után a mai napon távoztam a Népszabadságtól

2015. október 01. 14:50

Kezdeményeztem egy beszélgetést a főszerkesztővel, amelyen – szívélyes keretek között – megbeszéltük, hogy én nem tudok azonosulni az átalakítás irányával, ő pedig másfajta újságírói munkára tart igényt.

2015. október 01. 14:50
Ónody-Molnár Dóra
Facebook

„Kilenc év után a mai napon távoztam a Népszabadságtól. Kezdeményeztem egy beszélgetést a főszerkesztővel, amelyen - szívélyes keretek között - megbeszéltük, hogy én nem tudok azonosulni az átalakítás irányával, ő pedig másfajta újságírói munkára tart igényt. Szóval, kölcsönös megegyezéssel lezártunk egy fejezetet. Most jön egy kis szabad úszás, aztán majd meglátjuk. Kilenc év = egy megpakolt guriguri + egy darab pendrive. A fél életem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krotak
2018. július 01. 14:09
Nem aggódom Dóráért. Még az Orbán diktatúra által megszüntetett sajtószabadság idején is talál olyan helyet, ahol pont az ő tehetségére, s szellemi színvonalára vágynak.
bispora
2018. július 01. 14:09
Ritka elfogult és elborult agyú védője távozik a cigány-jogvédelemnek. Földet rája.
Vadjoe
2017. október 20. 15:14
"nem tudok azonosulni az átalakítás irányával" Na, mégis, mi lenne az az új irány? "Patásorbán" helyett "Diktátorbán" az új jelszó?
Nomine
2017. október 20. 15:14
" A szart otthagyni ne féljetek! " mondaná erre egy művelt humanista :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!