Na ki a lúzer?

2015. október 22. 16:18

Az a férfi, aki asszonyának a születésnapjára nem vesz egy tévét, nos, Andy egy lúzer.

2015. október 22. 16:18
Sudár Ágnes
Kisalföld

Szóval van egy gyémánt Vajna Tímea üzletében, ami ha már még sincs ott, akkor Timi büszkén tekinthet férjére. Ha ott van, akkor van egy kereskedelmi tévé, ami nagy valószínűséggel Fonyó Károlyé. Vagy Simicska Lajosé. De biztos, hogy nem Andy Vajnáé, aki azonban lehet, hogy csak stróman az üzletben, ahogy Fonyó is nyilván az.

Akkor viszont Vajna főnökének még lehet egy tévéje. Az is biztos, hogy Simicska nem főnöke (már) Vajnának. És Tímea sem az. A TV2 sem eladó már, mert megvette valaki. Az a valaki pedig nyilván jót röhög a markába, s pontosan érti azt, amit – gyanítom – önökkel együtt sem én, sem sokan mások a világon nem tudnak követni.

Csak az a szerencsétlen gyémánt ne maradjon gazdátlanul, mert legkevésbé ő tehet arról, hogy a politikának valamiért csak jobban csillog a TV2, mint az ötven karát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2015. november 01. 13:50
A Kisalföld az a dzsobbikos lap, melyet volt szocik írnak.
OberEnnsinnen
2015. október 30. 12:57
Ajjaj... Te lennél az a Sudár Ágnes, aki Gyurcsány idejében annyira futtatott volt a köztévében? Savanyú a szőlő.
Wendriner
2015. október 25. 11:35
Kisalföld. Ugorgyunk!
várúr
2015. október 23. 20:19
Nem kisanyám. Te vagy a lúzer. Még egy csöves tévét se venne neked senki. Fenti szösszenetért tán fizet pár fillért a Kisalföld. Kis alföldecske, kis pénz, kis firkász.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!