Foci-Eb? Sokkal több szerénységet!

2015. október 12. 14:01

Valamiért most mégis azt érzem, én nem ilyen Eb-kijutást akartam, már ha egyáltalán meglesz. Hogy miért?

2015. október 12. 14:01
Tóth-Szenesi Attila
Index

A mi selejtezőcsoportunknál kutyaütőbb nem volt az egész mezőnyben. És mi ebben a csoportban szereztünk hárommal, illetve eggyel kevesebb pontot, mint a 2012-es Eb és a 2014-es vb selejtezőcsoportjában, a mostaninál jóval erősebb válogatottak ellen. (…)

Egy olyan játékosunk sincs – szemben Albánia, Izland, Észak-Írország vagy Wales válogatottjával –, aki Európa öt nagy bajnokságának egyikében játszana. (…)

De mindez semmi ahhoz képest, amit a futballközeli senkiháziak melldöngetése miatt érzek már most is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. október 13. 01:19
Hát mondjuk ha most sem jutunk ki - amikor Albánia már fix EB-résztvevő... - akkor 80csapatosra kell bővíteni az EB-t, hogy játék nélkül ott lehessünk. Minden adómilliárdot megért, amit a focira költöttünk eddig. Csudaklassz lett a magyarfoci, kösz, Viktor!
*ufó*
2015. október 12. 21:06
Sok mindenről szó volt itt, egyet nem láttam: erőnlét. Az, hogy a 70' percig bírjuk, aztán összeomlás - most általában mondom- már régi tünet. Mikor Gera kiment Angliába, hogy a WBA - West Bromwich Albion csapat meghatározó tagja legyen, mondták róla kint utána, hogy The Magic Hungarian, egy sztár volt és jogosan. De amikor szerződtették, mivel nem az untig ösmert potenciált látták benne, nem a sablonos ide teszem, felívelem, rohanok előre, majd csak lesz gól, hanem azt fedezték fel benne, hogy kreatív - lát a pályán. És ez így is van, elmondhatjuk ennyi év után, hogy váratlan megoldásokra képes, amik jól sülnek el. De most vissza - amikor kiment, az első dolga volt a menedzsernek és a stábnak, hogy Gera Zolit felpumpálják. Mert mit ér az, hogy tudom, hogy oda kellene rohanni a bőrbogyóval, és aztán háromszögelés, majd a titkos trükk, ha nem tudom végigvinni ? Erőnlét. Erőnlét nélkül hiába vagyunk kreatívok. Amikor nem-tetszésemet fejezem ki a Stadionizmus mellett, akkor arra is gondolok, oké, kell ide, kell oda, kell a Puskás stadion (tehát nem a 'csúti, hanem a Puskás Ferenc Stadion), de azért egy picit adjunk már erőnléti fejlesztésre is. Ja, hogy abban nincs lóvé - nem vándorol magánzsebekbe a betonból ? Bocs, nem szóltam.
kjkj945
2015. október 12. 21:00
Mikor is volt, amikor a magyarok kijutattak eb-re vb-re? Ja akkor még tudtak focizni.
röviden
2015. október 12. 20:46
Jó csapatnak drukkolni nem bír sportértékkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!