Mindenki higgadjon le! Nincs Telekom-ügy

2015. december 18. 13:12

A Gyurcsány- és Vajna-történet sajnos csak annyiban különbözik, hogy az utóbbiban nincs anyós. De ilyen gondolatokra a közvéleménynek nincs ideje, mert megy a nagyüzemi Ákos- és Kövér-gyalázás, aztán meg indul a Telekom-háború.

2015. december 18. 13:12
Bódis András
Válasz.hu

„Az ideológiai gumicsontrágás tehát ma már csak a Fidesznek jó. Ha a ballibek elkezdenek rettegni, a Fidesznek elemi érdeke, hogy beleálljon az ilyesfajta vitákba. Ha pedig épp leülne a sztori, a Fidesz bizony tovább fogja tolni – például a Telekom szimbolikus megfegyelmezésével vagy mással. Ez ilyen nagyon egyszerű. Miről szólt volna a hetünk, ha nincs kövérezés meg telekomozás? Arról , hogy a Fidesz miként próbálja másodpercek alatt médiacárrá tupírozni – kaszinó-milliárdokkal és állami banki kölcsönnel – Andy Vajnát. Az a Fidesz, amely annak idején arra építette identitását, hogy véget vet a Gyurcsány-félék dáridójának. A Demokratikus Koalíció mai elnökéről mindenki tudja, aki akarja, hogy az üzletemberré válásában kulcsszerepe volt az állami tulajdonú Magyar Hitelbank (akkori elnök: Apró Piroska) kölcsöneinek.

A Gyurcsány- és Vajna-történet sajnos csak annyiban különbözik, hogy az utóbbiban nincs anyós. De ilyen gondolatokra a közvéleménynek nincs ideje, mert megy a nagyüzemi Ákos- és Kövér-gyalázás, aztán meg indul a Telekom-háború, amely, mint írtuk, nem is háború, csak valami szimbolikus izé. És arról is szólhatott volna a hét, hogy a Telekom eladta az Origót egy eddig alig látható »cseh« médiacsoportosulásnak – és konzervatív fordulat várható az online hírpiacon (is).

Hogy nem a fenti témákról szólt a hét, hanem Kövérről és Ákosról, az csak részben a kormány műve. Az egész ideológiai háborút már megint ballib oldalról sikerült igazán felhevíteni. Bravó, gratulálunk. Csak ismételni tudom: »Kedves Ellenzék, ha nem vetted volna észre, a funkcionális egypártrendszer alapvető oka Te magad vagy!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Mutyikos
2015. december 19. 08:36
eloszor is az akos storyt nem az ellenzek nyomta, hanem a civilek..erre lepett a telekom, amire a kurmany valaszolt. majd csak erre cincogott finoman az ellenzek vmit. tehat az egesz cikk egy kibaszott nagy hazugsagra epul. az meg kulon vicces, hogy gyurcsanyt sikerult megtalalni..amikor olyan rohadt nagy oligarchak, mint csanyi, demjan, szeles, simicska, meszaros is letezik ebben a kibaszott orszagban.
Tintamin
2015. december 19. 00:47
Miközben megy a szájtépés az Udvari Dalnokról (Ákoska) meg a Nemzeti Tulokról (Kövér), Vajnabandika meg a sleppje szépen kilopják alólunk az országot. Hihetetlen milliárdok csorognak magánzsebekbe, kurvadurva a helyzet.
koronaszepe
2015. december 18. 19:00
Azt azért illene tudni egy oknyomozónak, hogy az anyós nem volt a bank vezetője. Az fb elnöke volt. A bank vezetőjét akkoriban Járai Zsigmondnak hívták.
Fer70
2015. december 18. 17:17
Ö mily "hiteles, szép" írás! Egy apró kiegészítés: "A Gyurcsány- és Vajna-történet sajnos csak annyiban különbözik, hogy" - hiányzik belőle a Simi Lali, mert így lenne korrekt a sztori, - a trojka - ugye-ugye kedves András... ( És tényleg nem egyszerű lavírozni a jobbközép mellett és ellen is egyszerre. Különleges egy gyomor kell hozzá, azt hiszem...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!