Asszonyállat

2015. december 15. 07:30

Elég volt az ájtatoskodásból, ideje egyenesen beszélni: mi lenne, ha ahelyett, hogy az önmegvalósítás legmagasabb minőségéről papoltok, elmondanátok végre, minek is tartotok bennünket, nőket?

2015. december 15. 07:30
Csepelyi Adrienn
Népszabadság

Ne bújjatok a nemzetmentő ideológiátok mögé, a nemzet épp az olyanok miatt szorul megmentésre, mint ti, akik a felháborí­tóan alacsony juttatásokkal házi rabszolgát csináltok a kisgyerekes anyákból, s akik, ahelyett, hogy az üvegplafon betörésével lennétek elfoglalva, újabb réteget húztok a fejünk fölé. Miattatok, akik szerint az asszonyverés bocsánatos bűn – sőt nem is bűn, hanem magánügy, nevelési elv, a mindennapok része. S ti hergelitek a bevándorlók ellen a közvéleményt azzal, hogy ők mit tesznek majd az asszonyaitokkal? Miért, ti mit tesztek velük azon kívül, hogy kizárólag birtokos esetben vagytok képesek beszélni róluk? Mivel tüntetitek ki – magatokon kívül persze – azokat, akik gyereket szülnek? Bőséges juttatásokkal? Akadálymentesített városokkal? Megfelelő számú bölcsődei, óvodai férőhellyel? Ahelyett, hogy részmunkaidős visszaintegráláson dolgoznátok, megmagyarázzátok, miért kell még a mostaninál is kevesebbel beérniük a nőknek.

Sajátos dolog a genderőrület ellen ágálni, miközben minden megnyilvánulásotokkal azt erősítitek, hogy a gender, vagyis a társadalmi nem fogalma nagyon is létezik... Hát épp ti vagytok azok, akik meg akarjátok mondani, mi a nők dolga a társadalomban: tartozni valakihez, s persze még azt is ti szabjátok meg, kihez. Aztán persze jólesik villogni az olimpiai bajnok spor­tolónővel meg a díjnyertes színésznővel. Vajon velük is közlitek, hogy szép ez a sok csillogó kitüntetés, de azért ideje lenne abbahagyni a bohóckodást, és normális asszony módjára gyerekeket, unokákat szülni?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bumburi
2015. december 15. 20:06
A többségnek ideje lenne már abbahagyni a bohóckodást, és normális asszony módjára gyerekeket, unokákat szülni?
Héja
2015. december 15. 13:34
Kérdésére felelve: Magát, kedves Csepelyi, nőnemű egysejtűnek tartom. Esetleg papucsállatkának. Tessen választani.
catalina9
2015. december 15. 13:07
"..Szexuálisan olyan emancipáltak vagytok, feminizmusban meg annyira élen jártok, hogy a »férfi« fogalmát kizárólag úgy tudjátok értelmezni, mint egy hangyakirálynő. Van is ezért épp elég pasitok a negyven éves korotokig a vagyonokból fenntartott, tinilány kinézetű testetek mellé. Ne szüljetek gyereket, bontakoztassátok ki magatokat! Legyetek beszáradt, elviselhetetlen, férfi alkalmazottait egzecíroztató főnökpicsák, akik otthon, magányosan bebaszva posztolgatnak Coelho idézeteket és a meleg barátaiknak zokognak öles posztokon arról, hogy mennyire egyedül vannak. Ne, könyörgöm, ti ne szüljetek gyereket, mert ha megszülitek, valószínűleg úgy fogjátok »szeretni« hogy abba belehal. Mint egy pincsit, mint egy macskát, mint egy tárgyat, amire jogotok van. Amibe összes feminista frusztrációitokat bele tudjátok ölni, amitől egy lelki nyomorék lesz kamasz korára, hogy aztán maga is a ti szánalmas szar életeteket élje szinte önkéntelenül, örökölve a ti teljesen beteg gondolkodásotokat.”
catalina9
2015. december 15. 12:52
Bírom ezeket a Teczárnőket, akik Coelhot olvasva kéjesen fetrengenek a saját önérzetükben, és úgy tesznek, mintha Kövér megerőszakolta volna őket..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!