Tarlós tahó

2015. december 03. 16:51

Amikor Gy. Németh Erzsébet a BKV 5 éve megoldatlan finanszírozása miatt vonta kérdőre Tarlós Istvánt, a főpolgármester úgy reagált, hogy a képviselőnő egy „áruházi részlegvezetőre” emlékezteti.

2015. december 03. 16:51
Kerék-Bárczy Szabolcs
DKP.hu

Amikor Gy. Németh Erzsébet, a DK fővárosi képviselője a BKV 5 éve megoldatlan finanszírozása miatt vonta kérdőre Tarlós Istvánt a Fővárosi Közgyűlésben, a főpolgármester úgy reagált, hogy a képviselőnő egy »áruházi részlegvezetőre« emlékezteti.

Nehéz eldönteni, hogy mi a rosszabb: az, hogy a főpolgármester személyeskedő sértegetésekre használja a Fővárosi Közgyűlést, vagy az, hogy jelzőként az »áruházi részlegvezetőt« találta a legsértőbbnek. Mit gondoljanak ezek után azok, akik eddig azt hitték, hogy a Fővárosi Közgyűlésnek Budapest problémáinak mielőbbi megoldása lenne a feladata? És persze mit szóljanak majd az igazi áruházi részlegvezetők, amikor a forráshiány miatt leálló BKV-val nem tudnak majd eljutni a munkahelyükre?

A Demokratikus Koalíció szerint Tarlós István nem méltó nem hogy Budapest, hanem egy áruház vezetésére sem. Ha Tarlós stílusában kellene fogalmaznunk, akkor mondhatnánk, hogy a főpolgármester a hiányos vezetői vagy egyéb képességeit ellensúlyozandó közönséges tahóként, vagyis neveletlen, faragatlan bunkóként viselkedik. Polgárokat csak polgárok képviselhetnek. S mifelénk polgár nem viselkedik úgy, ahogy Tarlós István. Meglehet, mielőbb nyugdíjba kellene vonulnia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. december 04. 12:04
Gy. Németh Erzsébet Elvtársnő! Az nem megy, hogy politikus vagyok, de mivel nő vagyok akkor nem szabad nekem beolvasni, elmondani, hogy mi a vélemény rólam. Ez gyávaság. Tessék frappánsul visszaválaszolni. Avagy nem tud? Akkor maga alkalmatlan. Tehát; kontár!
vigyor
2015. december 04. 07:59
Hiszti, hiszti, hiszti.... Ettől még Tarlós sokszor tényleg tahó, csak hát ez ellen pont a hiszti az, ami nem segít.
catalina9
2015. december 04. 07:53
Emlékezzünk elvtársak Gyurcsány elvtársra mikor kijelentette, hogy Orbán Viktor egy kisvárosi Elvis Presley...
august
2015. december 04. 07:53
:)) Bizony a bolsiknál a legnagyobb sértés az, ha valami munkavállalóhoz, "dógozóhoz hasonlítják. Még a hideg is kirázza őket, ekkora sértés hallatán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!