Viszlát, Puskás Öcsi, helló Kleinheisler!

2015. december 12. 17:58

2004 után miért ne lehetnénk mi Európa görögjei, akik outsiderként döngetnek végig a mezőnyön? Zagorákisz? Nikopolídisz? Délasz? Szalai! Király! Lang!

2015. december 12. 17:58
Tóth-Szenesi Attila
Index

„A norvégok elleni visszavágó óta a nagyon mélyről visszakapaszkodó Guzmicsok , a pályafutását vacak csapatokban elherdáló, a válogatott legfontosabb meccsén viszont megdöglő Dzsudzsákok, a 39 éves korára Európa-sztárrá váló Királyok, az NB III.-ból mesehőssé váló Kleinheislerek, az ellenfelet focipályán soha nem látott módon lebirkózó Bödék országa vagyunk. Tudjuk, hogy velük nem nyerjük meg az Európa-bajnokságot. A négy közé sem jutunk, de még a nyolc közé sem. Már a csoport utolsó helyének elkerüléséhez is kisebbfajta csoda kell. 

Ez most a közhangulat, és nyilván nagyobb lesz majd az izgalom, ahogy közeledik az Eb. (...)

Drága szurkolótársaim, mindegy, kit húznak nekünk. Kár abban reménykedni, hogy az első kalapból megkapjuk Portugáliát, mert az amúgy is leszálló ágban lévő C. Ronaldo mellett nincsenek ászaik. És ha meg is kapnánk a portugálokat, a második kalapból pedig a hektikus horvátokat, akiket a norvégok 2-0-val intéztek el, akkor se durranjanak a pezsgők. És még akkor sem, amikor a futottak még csapatok közül kihúzzák Albániát. Mert ha tovább is jutunk a második helyen, a nyolcaddöntőben már nehéz ellenfél következik. Persze, ha csak egy kis szerencsénk van, akkor nem annyira nehéz, mondjuk Románia, akik ellen végre törleszthetünk. A nyolc között meg? 2004 után miért ne lehetnénk mi Európa görögjei, akik outsiderként döngetnek végig a mezőnyön? Zagorákisz? Nikopolídisz? Délasz? Szalai! Király! Lang!

Mindent egybevetve, a legjobb négybe simán bejuthatunk, ott pedig már bármi lehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. december 13. 18:39
Izé. Mintha már a Dárdai érában és különösen a norvégok elleni oda-vissza győzelemmel megmutatták volna, hogy valamit azért tényleg tudnak, és megfelelő vezetővel még erdményesek is képesek lenni. Ha már fikázni kell valakit, akkor inkább a klubokat. Még több Storckot a magyar fociba!!
atila68
2015. december 13. 10:07
Biztos forrásból tudom, hogy a magyar válogatott annak köszönheti a kijutását, hogy a mérkőzések előtt embervért ittak az öltözőben. ----------------------------------------------------- Kedves Tóth-Szenesi Attila publicista részére; Kedves Attila! Ezúton szeretném önt meginvitálni a Portugália - Magyarország mérkőzés előtt a magyar válogatott öltözőjébe. Tisztelettel, Kond, Nemzeti 11 hivatalos Sámán.
atila68
2015. december 13. 10:00
Egy liberális hungarofób hungaropesszimista szemita naplója. Annyira szánalmas.
Szergej Csagajev
2015. december 13. 09:27
Viszlát, zsindex, hála Istennek már 2 és fél éve feléd sem néztem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!