A KDNP ne játsszon szaporítószervet!

2016. január 17. 15:02

Az Ifjú Demokraták szerint inkább azzal kellene kezdeni, hogy a jobboldal nem szülőgépként tekint a nőkre, hanem egyenrangú partnerként.

2016. január 17. 15:02
Nagypál Anikó
IDE

A kereszténydemokraták vagy mutassák be a nőgyógyászati végzettséget igazoló papírjukat, vagy fejezzék be a nők méhében való kotorászást – követelik az Ifjú Demokraták. A múlt héten még a szingliadóról akart beszélgetést szervezni a KDNP ifjúsági szervezete, ma már az anyapárt akar népesedési megbízottat állítani a munkahelyekre.

Az ötlet lehet, hogy fellendítené az ország pornóiparát, az IDE mégsem ebben látja a nemzet felemelkedésének zálogát. A jobboldalról immáron hetente jönnek középkori szintű ostobaságok, mint »nemzetmentő« ötletek – ahelyett, hogy élhető országot teremtenének.

Szingliadó, az abortusz korlátozása, a bölcsődei gondozás szétverése és egyéb adminisztratív ötletek jellemzik a jobboldali gondolkodást. Az IDE ezzel szemben olyan, ifjúsági lakásprogramot szorgalmaz, amely nem csak a tehetőseket gazdagítja tovább. Olyan gazdaságpolitikát követelnek, amely támogatja, hogy az anyák rugalmas munkaidőben vagy távmunkában is tudjanak dolgozni. Emellett pedig olyan egészségügyi ellátást, amelyben nem a hálapénz összekuporgatása a legfőbb probléma.

Az IDE nevetségesnek tartja, hogy a KDNP szellemi holdudvara az anyák napját, a nőnapot és a gyereknapot úgymond »társadalomformáló ünneppé« akarja magasztosítani. Az Ifjú Demokraták szerint inkább azzal kellene kezdeni, hogy a jobboldal nem szülőgépként tekint a nőkre, hanem egyenrangú partnerként.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2016. január 18. 13:23
... Szingliadó, az abortusz korlátozása, a bölcsődei gondozás szétverése és egyéb adminisztratív ötletek jellemzik a jobboldali gondolkodást ... A bölcsödei gondozás szétverését a balliberális kormányzaton tessék számonkérni. Ami pedig a 35 éve fogyatkozó társadalomban a szingliadót, az 1957-től 2014-ig terjedő időszakban végrehajtott több mint 5 millió művi terhességmegszakítást kivívott értéknek tekintő álláspontot illeti: elmész ém te k. édesanyádba, tetű barom. ... Az IDE nevetségesnek tartja, hogy a KDNP szellemi holdudvara az anyák napját, a nőnapot és a gyereknapot úgymond »társadalomformáló ünneppé« akarja magasztosítani. Az Ifjú Demokraták szerint inkább azzal kellene kezdeni, hogy a jobboldal nem szülőgépként tekint a nőkre, hanem egyenrangú partnerként ... Azb egyenrangú partnerség ott kezdődik, hogy a nő, mint olyan teszi azt, ami biológiai képességei alapján egyedül ő tehet: embert szül. A magyar társadalom hasonlóan a némethez, vagy épp a brithez, fogy és öregedik, mert nem születik elég gyerek. Az bennünket semmiben nem vígasztal, hogy Pakisztán, India, vagy Egyiptom tele van gyerekkel - ezek egyike sem tekinti Magyarországot, vagy az említett országokat a hazájának, nem ismeri, nem tiszteli a kultúrájukat. Magyarország csak úgy maradhat fenn, ahogyan az említett többi ország is, ha olyan emberek élnek benne, akik identitásukban épek. Ehhez pedig szülőképes, értékeiben és elméjében is ép nők kellenek, teljesen egyenlő paritásban a hasonló férfiakkal.
Selamat
2016. január 18. 12:15
Mégis, mi mást lehetett volna elvárni egy olyan libától, akinek a méhében az a töttyedt szoci Egerfai kotorászott?
12345
2016. január 18. 12:08
Megdöbbentő, hogy magukat Ifjú Demokratáknak nevezők, azért küzdenek, hogy védtelen embereket kinyírhassanak abortusz keretében. Szégyen, hogy az emberiség a 21. században még itt tart..
Tuttimutti
2016. január 18. 11:33
Te elvetemült balos picsa! Senki nem kotorászik a te méhedben, de még az anyádéban sem, pedig nem ártott volna, mert akkor legalább nem szűlt volna e világra! Szerint a balos libnyaf politika az agyadra ment! Vajon mit szólsz te az ilyenhez? Ezt te kotorászásnak veszed? http://valasz.hu/itthon/egy-edesanya-dramai-hozzaszolasa-az-akos-ugyhoz-megindito-vallomas-116832
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!