A 888 megadja, ami jár?

2016. január 25. 17:32

A 888.hu nemrég kísérletet tett arra, hogy egyesítse a bulvárt a konzervatív újságírással, és létrehozza a jobboldali trashmédiát. Ebből egyelőre annyi sikerült, hogy bunkóságban utolérték a 444-et.

2016. január 25. 17:32
Szikszai Péter
Magyar Idők

„A 888.hu nemrég kísérletet tett arra, hogy egyesítse a bulvárt a konzervatív újságírással, és létrehozza a jobboldali trashmédiát. Ebből egyelőre annyi sikerült, hogy bunkóságban utolérték a 444-et. (...)

A főszerkesztő, G. Fodor Gábornak nem erőssége sem az ízlés, sem az önkritika. Ars poeticáját, amelyet az inkriminált írás után tett közzé, nem fogják bevenni a tananyagba az újságíró iskolákban: »Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy „hajrá, magyarok!”.« – írta a Konzervatív újságírásról című cikkében a 888.hu-n.

Az alávalót speciel én is lenézem, a tehetségtelenséget viszont nem biztatnám. Ribancnak nevezni bárkinek a feleségét pedig nem konzervatív erény, hanem primitívség. Ha a 888 mindenkinek megadja, ami jár, akkor Tóbiás családjának most jönnek egy bocsánatkéréssel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
meskhal
2017. május 11. 19:43
csúszómászó e vagy
Notfunny
2016. december 30. 20:30
G. Fodor megnyilatkozásai és Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde közé nyugodtan egyenlőségjelet lehet tenni. Gy.F. akkor írta ki magát a közéletből, G. Fodor pedig most. Ez nyilvánvaló. Sajnos azonban az is valószínű, hogy a jövőben G. Fodor ugyanúgy "színesíteni" fogja még a médiapalettát, ahogy Gyurcsány a politikait. Ez igen szomorú.
tango47
2016. augusztus 01. 12:59
Ginsberg legalább olyan szánalmas torz-lelkű fazon, mint GFG. Talán ezért.
tade7
2016. április 27. 03:48
Mindenki tudja milyen az alja népe. Ezt az alpári stílust természetesen el kell ítélni jobbról.De kb. ennyi! Nem kell rajta rugózni. Ami pedig most a baloldalon megy, az maga a megtestesült kétszínűség. Undorító! Ocsmányabb, mint maga a cikk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!