Blokád, Ladák, Dögkeselyűk

2016. január 20. 07:30

Ezek akarnak blokádolni, édes istenem! Hát hol van itt egy Horváth Pali? Hol egy makkos cipő, egy fehér zokni? Hol egy barikádon rockandrollozó Tamás Gáspár Miklós? Hol egy tettre kész, azonnal kormányképes Kis János?

2016. január 20. 07:30
Uj Péter
Népszabadság

Sehol, kérem. Itt csak facebookozás van, oldjákmegéskész, szedjék le az internetről. Meg úgy ahogy van, csinálják vissza az egészet, legyen császár újra minden magántaxis! Járjanak pufimellényben, mint Cserhalmi György a Dögkeselyűben! (Igaz, ez újra divatba jött, Tiborcz István is abban nyomja. Velünk élő Dögkeselyű.) Legyenek újra kocka Ladák, Hella feliratú álködlámpával és Glykolstop matricával! Legyen újra atlétatrikó-huzat a műbőr üléseken! (Nyáron, félmeztelenül, a szőrös hátunk izzadtan tapadjon a háttámlához satöbbi.) Legyen borostyánba öntött lótetű a sebességváltó gombon!

Forgassuk visszafele az idő lemezfelnis, dísztárcsátlan kerekét!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
utolsomagyar
2016. január 20. 13:54
Még hogy kormányképes Kis János...? Uramisten, mintha Péterbácsi nem itt élt volna annak idején...Persze tudom én, hogy a vérbeli libsiknek az volt "A" taxisblokád.
Harangláb
2016. január 20. 13:24
Átüt a cikken, hogy a libbant értelmiség mennyire lenézi a taxisofőröket (makkos cipő-akril zokni...). Persze ha éppen kormányt döntögetnek, akkor jó eszközök libbant kézben és lehet belőlük szabadságharcost faragni, mint Árpi bácsi idejében tették...
Biomechanoid
2016. január 20. 12:11
Ez egy nem túl színvonalas írás, de egyetértek vele. Minden taxisnak azt kívánom, hogy annyit keressen egész évben, mint most, amikor a kereszteződésben elállja az utat.
írmag
2016. január 20. 11:22
Egy yakusa, ekkora szégyentől, egy ilyen "kis uj"-tól simán megszabadul. Tudod, mit mondott kunbéla: "be a szervezetbe"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!