A bazi nagy pedagógushiszti

2016. február 19. 08:37

Azt láthatjuk, hogy mostanában a szakszervezetek és néhány száz liberális hangadó hergeli a közvéleményt.

2016. február 19. 08:37
Professor Blinkmann
Spíler

„Azt láthatjuk, hogy mostanában a szakszervezetek és néhány száz liberális hangadó hergeli a közvéleményt. És akkor nézzük meg a tanároknak egyáltalán mekkora hányada tagja valamelyik szakszervezetnek.

A tanárok alig több mint egyharmada tagja a Pedagógusok Szakszervezetének vagy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mekkora az aktív tagság.

Nehezen értelmezhető tehát, hogy a megnövekedett adminisztrációs terheken kívül a tanárok miért is tüntetnek. Főleg úgy, hogy a legmagasabb béremelést kapták az összes ágazatban dolgozókhoz képest. A mostani gigahiszti sok mindenkinek hajthat napi filléres hasznot, de a gyerekeknek biztosan nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
totyalaci
2016. február 19. 10:30
Magyarországon az oktatás olyan,mint a foci.Mindenki ért hozzá.És olyan is mint a magyar foci. Mivel mindenki beleugat, hagy ne mondjam pofázik és fikázza a tanárokat,azon a színvonalon is van,mint a magyar foci. Ha már ez a helyzet az lenne a kérésem, hogy nagyságrendileg tessék már annyit beletenni,mint a fociba és akkor kiderül, hogy mi a helyzet. Ha egy magyar focista kaphat annyi pénzt egy hónapra,mint a közepes tantestület, akkor ilyen szinten kell elvárnia teljesítményt is. Ja meg még a focipályán nincsenek elhelyezve drótakadályok és még a labdák közül is lehet választani. Professzorkám menj te vissza az elemibe.
Nemzeti Mutyikos
2016. február 19. 10:29
kurvaanyad fidesznaci!
Tintamin
2016. február 19. 10:15
Ugy hivjak az ilyen cikkeket, hogy allami megrendelesre keszult seggnyalo propaganda. Szomoru, hogy igy eladja magat egy ember.
KannibálTatárÚr
2016. február 19. 10:11
A szlovák tanárok is tüntetnek.Azaz egy részük. 2%, szóval kettő százalék. Az egyik követelményük: A fizetési táblázatok az iskolaügyben 2017 jan. 1-től emelkedjenek 25%-kal, és minden további évben 10%-kal. Ez négy év alatt 66%-os emelést jelentene. Ilyenek taníthatnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!