Dehogyis!

2016. március 30. 08:11

Dehogyis! – felelte Vörös József, a földárverésen Mészáros Lőrinc nevében eljáró ügyvéd, miután az Együtt egyik képviselője tudatta vele: börtönbe jut majd.

2016. március 30. 08:11
A szerk.
Népszabadság

Dehogyis! – felelte Vörös József, a földárverésen Mészáros Lőrinc nevében eljáró ügyvéd, miután az Együtt egyik képviselője tudatta vele: börtönbe jut majd.

Dehogyis, szó nincs arról, hogy ezekben az ügyekben bármi törvénytelenség történne, minden jogszerű, okkal tekintette a jogász érthetetlennek az ellenzéki politikus felvetését.

Dehogyis, szóba sem jöhet, hogy minden, amit a földárveréseken, a trafikosztásokon, a közbeszerzések alkalmával látunk korrupció, elvégre ez a magyar vállalkozói réteg erősítése; hovatovább nemzeti érdek, hogy a kishantosi mintagazdaságot beszántsák, Mészáros Lőrinc viszont hatalmas földesúr legyen.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2016. március 30. 15:57
Börtönbe jut.Biztosan a NOL szerkesztőre gondolt.
Kázmér Kacsa
2016. március 30. 15:34
Ugyan az a listázás folyik, mint a második világháború után. Ha hagyjuk, akkor megint akasztani fognak, csak most nem tízezer embert, hanem százezret...
BőröndÖdön
2016. március 30. 14:02
Jéé,ennyi Mandis imádja Lőrinc Gazdát...
áfonya
2016. március 30. 10:57
Együtt 1% megmondja kit juttat börtönbe,vizsgálódjanak már a libazsíros bödön körül kinyalta ki. Mennyi az annyi mérföld tulajdona van egyes ballibsi díszparasztnak,,,, trafikokat is el szerették volna füstölni a pályázaton nyertesektől ,közben a szocik városokban teljese szocik a nyertesek. (Szeged,Szentes)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!