Adatnak a csók

2016. március 18. 09:30

Érdekes elképzelni, mi történt a CD-vel az illetékes rendőrkapitányságon. K. főtörzs azon ette a párizsis zsemléjét?

2016. március 18. 09:30
Doros Judit
Népszabadság

A bíróság a Rogán által Juhász ellen indított rágalmazási perben kérte a rendőrséget, küldje már át neki ezen ingatlanok listáját, miután az önkormányzattól egy másik nyomozás keretén belül korábban tudvalévően megkapták azt. Erre válaszolta a rendőrség, hogy bocsika, az ominózus adathordozó megsérült, arról adatot kibányászni nem lehet.

Érdekes elképzelni, mi történt a CD-vel az illetékes rendőrkapitányságon. K. főtörzs azon ette a párizsis zsemléjét? A százkilós B. százados ráült? R. törzsőrmester ott felejtette a kaktusz mellett, s amikor a takarító Marika néni véletlenül padlómosás közben feldöntötte a cserepet, a tüskék végigkaristolták a lemez fontos adattal teli kis rovát­káit? M. zászlós ott felejtette az ablakpárkányon, s a tűző márciusi napon a lemez megolvadt? Netán a titkárnő Katika pakolta rá véletlenül a cekkert, miután ebédidőben gyorsan bevásárolt, s megvette a húsvétra szánt két és fél kilós hosszan érlelt füstölt csülköt a közeli piacon?

Szétvet minket a kíváncsiság, amely persze nemcsak az adathordozó, s egyben fontos bizonyíték megsemmisülésének körülményeire, hanem arra is irányul, vajon mit lép a szomorú hírre az adatgazda önkormányzat. Hogy vajon náluk megvan-e még a nyolcszáz ingatlan listája? Vagy azt épp most, a négynapos ünnepen törölte le véletlenül a portás épp bent rakoncátlankodó tizenkét éves kis unokája, aki csak a Barbapapa egyik epizódját akarta a netről letölteni, de aztán (hüpphüpphüpp, Barba-trükk), elröppent az ingatlan-nyilvántartás is valahogy.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mawseed
2016. március 18. 11:05
"Vagy azt épp most, a négynapos ünnepen törölte le véletlenül a portás épp bent rakoncátlankodó tizenkét éves kis unokája, aki csak a Barbapapa egyik epizódját akarta a netről letölteni, de aztán (hüpphüpphüpp, Barba-trükk), elröppent az ingatlan-nyilvántartás is valahogy.” Nyihihihi........., hát így valahogy!
1istvan
2016. március 18. 10:14
Hordozza az infot.
1istvan
2016. március 18. 10:13
Ugy tudom, az adathordozon ma mar nem a rovatka
balbako_
2016. március 18. 10:10
Azért a Népszabadság csak fújja, fújja. (Fizikai fájdalommal jár náluk, ha nem hazudhatnak!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!