Lemondok a főszerkesztői pozícióról

2016. április 25. 12:46

Hibáztam, amikor hagytam, hogy a támogatott tartalmak a támogató feltüntetése nélkül jelenjenek meg, noha ebbe beleszólásom nem volt, de az is igaz, ez elegendő ok lehetett volna akkori felmondásomra.

2016. április 25. 12:46
Lebhardt Olivér
Facebook

A mai napon lemondok a főszerkesztői pozícióról és távozom a VS.hu-tól. Hibáztam, amikor hagytam, hogy a támogatott tartalmak a támogató feltüntetése nélkül jelenjenek meg, noha ebbe beleszólásom nem volt, de az is igaz, ez elegendő ok lehetett volna akkori felmondásomra. Ezért vállalom a felelősséget, és távozom a VS szerkesztőségének éléről. Ugyanakkor kijelentem, hogy a vezetésemmel a szerkesztőségben szabad, autonóm, független újságírói munka folyt, amire büszke vagyok. A folytatáshoz a maradó kollégáknak minden segítséget megadok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. január 09. 17:43
Miért, te hallod?
fiandre
2016. május 10. 13:37
Na, most akkor már végképp oda a sajtószabadság! Mi lesz velünk?
Akitlosz
2016. április 27. 19:00
Ő volt a fészbukk főszerkesztője? Na ne már! Ja nem a fészbukké, hanem a vs.hu-é! Akkor meg miért nem oda írja? Én nem hagynám, hogy a dolgozók a fészbukkon tárgyalják ki a cég ügyeit. Na persze egy ilyen alak, aki úgyis felmond ... Így tehát nem kár érte.
Dénia
2016. április 27. 14:22
Elég vicces. Mint amikor a jobbikos Csanád megtért, és rádöbbent zsidó gyökereinek fontosságára, és a jobbik károsságára. De csak miután kiderült, hogy két éve fizet egy zsarolónak közpénzből, hogy ez ne derüljön ki. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!