Ilyen az, amikor a pénzfa mellett a lófaszfát is megrázzák

2016. április 27. 16:37

Egyrészről miért kell a minőségi újságírás cím alatt az unalmas újságírást támogatni, másrészről miért pont a középszer libnyafi állatorvosi portálját?

2016. április 27. 16:37
Piréz Róbert
Tutiblog

„Izgalmasabb kérdés, mi van, ha mégsem rokoni alapon történt a támogatás? Rögtön felmerül, hogy egy MNB miért érzi úgy, mindenképpen és jelentősen torzítania kell az amúgy is torz magyari sajtóviszonyokon? Ismerjük a politikusok az elitsajtóhoz való viszonyulását. Pár milliókkal mindig szívesen megdobták a baráti újságírókat (lásd a Népszava és Lamperth Mónika miniszteri kerete legendás kapcsolatát, vagy éppen az ATV marxistája, Mészáros Tamás a pécsi kultfőizétől semmire kapott százvalahánymillióját és persze szolidabb palettáról jobber példákat is idézhetünk), kifizetik a méretes flekkdíjat, hogy a nevük ne szerepeljen egy cikkben vagy azért, hogy a vetélytárs neve szerepeljen ott, de olyanról még nem hallottunk, hogy egy teljes szerkesztőség teljes működését évekre kifizetnék. Előre.


Itt rögtön két további kérdés is felmerülhet. Egyrészről miért kell a minőségi újságírás cím alatt az unalmas újságírást támogatni, másrészről miért pont a középszer libnyafi állatorvosi portálját? Ez teljesen új, ráadásul teljesen értelmetlen.

Mert, ha nehezen is, de egy-egy zöldmezős beruházásban még lehet értelmet találni. Példának okáért GFG »háromnyolvasa« olyan amilyen, de lehet egyszer bekerül a könyvjelzők közé. De a vs.hu szerkesztősége tehetség szikráját is nélkülöző, ELTE médiaszakon végzett pályakezdők; a HVG-nél, Indexnél kormányellenes röpiratok fogalmazásában gyakorlott proletár költők; plusz nevüket elhallgató informátorok szerinti Kósa Andrása sajátos kombinációjaként vonult be a nem olvasott sajtótermékek listájába, mely szomorú tényen az MNB hormonkezelése sem lendített túl sokat.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2016. június 13. 08:28
"Itt ki kell térni egy apróságra ..." Jó meglátás van mögötte. :) Apropó! Itt tulajdonképpen semmi másról nincs szó, mint a nemzeti bankunk alapítványai azt tették ami a dolguk: politikai nézőponttól függetlenül milliókkal támogattak a kormányzó párt irányvonalától teljesen távol maradó, egyfajta szociobolsevik-liberálfasiszta vonalat, mert ez egy alapítvány dolga, nem úgy, mint az ellenoldalon a "civil" norvég alap tette. Ez kb. akkora öngól lett, mint a trafik. Mottó: http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/celt-tevesztett-tuntetes-1177438
balbako_
2016. június 08. 18:17
Amikor nem lehet elmondani, hogy csak a kormányhű média kap pénzt akkor az már tragikus? Amúgy a stexet zsebre vágják de, ha kipattan megy a hiszti, mert a saját tábor kinyírja. Ennyit a kormány által megosztott társadalomról.
2016. május 21. 21:55
Egy újságírásból élő figura azt azért tudhatná, hogy 'a lófaszát'(ton fallon hippou) a magyar helyesírás szabályai szerint külön kell írni, ha egyáltalán le szabad!
pollip
2016. május 09. 11:52
Sarkos, de igen:-))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!