Törőcsik Mariról és Kárász Róbertről

2016. április 03. 17:28

A magyar színjátszás legnagyobb korszakának utolsó élő képviselője azzal sokkol engem és a közvéleményt, hogy magánál Andy Vajnánál fog lobbizni azért, hogy Kárász Róbert a helyén maradhasson.

2016. április 03. 17:28
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Kárász Róbert nyolc éven keresztül dolgozott a civilizációrombolás TV2 néven ismert telephelyén. Nem állt ki a kulturális minimum mellett, amikor az esti műsorsávban Hajdú Péter fogyatékosokkal mosóport értékesített, nem zavarta, hogy a csatorna Berki Krisztiánt országos hőssé avatta, nem emelte fel a szavát, amikor a Tényekből horrorhíradó lett, és nem úgy tűnt, mintha zavarná, hogy a csatorna egyik leghitványabb produkciójának ő az arca és a műsorvezetője. Távozása után édes-bús nosztalgiával emlékszik vissza arra a Mokkára, amellyel kapcsolatban egyedül a szégyen érzete volna indokolt.

Törőcsik Mari egy teljes életet áldozott a magyar kultúra oltárán. Törőcsik Mari minden, ami nem Kárász Róbert, Kárász Róbert pedig semmi, ami Törőcsik Mari. Ehhez képest a magyar színjátszás legnagyobb korszakának utolsó élő képviselője azzal sokkol engem és a közvéleményt, hogy magánál Andy Vajnánál fog lobbizni azért, hogy Kárász Róbert a helyén maradhasson. Törőcsik Mari úgy érzi, hogy Kárász Róbert kirúgása a TV2-től épp olyan, minta őt távolították volna el méltatlan körülmények közt a Nemzeti Színházból.

A párhuzam pedig helytálló: Kárász Róbert kétségtelenül úgy viszonyul Törőcsik Marihoz, ahogy a TV2 a Nemzeti Színházhoz. Értem én, hogy méltatlan az, ha egy bűnszövetkezet feje nyolc évnyi hűséges szolgálat után elbocsátja az egyik emberét, hogy másikat ültessen a helyére - de mi köze ennek a kultúrához, mi köze ennek a Nemzeti Színházhoz, és mi köze ennek Törőcsik Marihoz? A TV2-n 1997-es indulása óta zajló ízlésbűnözés nem a magyar kultúra részeként, épp ellenkezőleg: a lerombolt és felégetett magyar kultúra romjai közt játszódott. Kárász, Havas vagy Tvrtko - megannyi felcserélhető végrehajtó, akik épp attól alkalmasak, hogy újságíróként és értelmiségiként egyaránt bukottak. Törőcsik Mari velük szemben egyedülálló nemzeti kincs, akit - lobbizzon bárkiért is bárkinél - meg kell köszönni Thalia istenasszonynak, mert ritka adomány.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2017. március 10. 08:41
Te robika, milyen műsorban is voltál te mentor(omg!) az rtl klubon? Hm? Az megvan, hogy addig a szar műsorig senki nem ismert téged? Hogy a te facebook oldalad kb 3 látogatót számlált tv beli ítészi tevékenységedig? Az is megvan, hogy az a csatorna is pont az ami a neve, és pont az folyik belőle, mint ami a csatornákban szokott? És ezek után te bárkit elítélsz? Te robi! Ezt a fentit a "bűnszövetkezetes" hazugságodért fröccsentettem a pofádba! Azt, hogy te is pont olyan senki legalja vagy, mint akiket itt kritizálsz! Bűnszövetkezet ügyben meg tegyél feljelentést, te barom! Mert addig csak egy hazug majom vagy!
Rike
2016. június 11. 01:41
Azért vannak határok. Nem tudsz semmit, de rágalmazol. Mit tudsz te ezekről az emberekről? Ki voltál, te kis senki akkor, amikor Koncz Zsuzsa, (tudod valamire való magyar ember tudja , hogy a személyneveket nagybetűvel kell kezdeni, lehet nálatok oroszoknál ez nem így van, de most itt vagy, alkalmazkodj, vagy menj.... hát oda), szóval Koncz Zsuzsa egy nemzedék példája, ha úgy tetszik zászlaja lett. Sokan , nagyon sokan tiszteljük, és akik ismerjük tudjuk hogy példásan tisztességes életet él és élt. És válogasd meg, hogy kit veszel a mocskos szádra, és ne az orosz tükörfordítást használd, , mert hiába is igyekszel, nem leszünk még egyszer orosz gyarmat!
koronaszepe
2016. április 25. 17:57
Az nem ijesztő, ahogy a belterjes fidesz elit felvásárolja?
Korrupt Kornél
2016. április 23. 13:00
persze, mert Kzsuzsi tudja, mi volt a Horthy rendszerben és aki elmagyárázta ezt neki, a bródy... Pedig kérdezgethetett volna élő embereket, akik abban a korban éltek. Ők valahogy másként emlékeznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!