Uj Péter az Index korrumpálódásáról

2016. április 27. 18:37

Kíváncsi vagyok az Index reagál-e erre. Nincs szebb, mint egy ballib-ballib médiaháború.

2016. április 27. 18:37
Szikszai Péter
Magyar Idők

„Tegye csak, nagyon tanulságos, hogy ők még csak most jönnek rá arra, amit mi már rég tudunk! Nincs is csodálatosabb a liberális újságírók világmegváltó naivitásánál. A főszerkesztő cikke amolyan eligazítás is a médialabirintusban vergődő újságíróknak, akik oknyomozó létükre nem tudták, kiknek dolgoznak. De nem is ez az érdekes, hanem az, amit jól kiragadva a kontextusából idemásolok:

»A 444 létrehozásának oka világos volt: tucatnyi indexes újságíró dezertált, miután a tulajdonos a hatalom változó tartalomfogyasztási szokásaira innovatív menedzsmentmódszerekkel reagált. (Nem feltétlenül értelmes ezt méricskélni, de ha elővennénk a korrupciométert, elég nyilvánvaló lenne, hogy az Index korrumpálódásának akkori mértéke össze sem hasonlítható a VS korrumpálódásának mértékével. De még azt is tűrhetetlennek éreztük, érezzük sokan.)«

Kíváncsi vagyok az Index reagál-e erre. Nincs szebb, mint egy ballib-ballib médiaháború.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. június 08. 18:17
Egy huszasért az anyjukat is eladnák....
Taksony
2016. május 09. 10:13
Izé... Aki elolvasta az eredeti cikket az rájöhetett hogy szó sincs róla hogy a ballib portáltulajdonosk estek volna egymásnak. Másrészt meg, mint jobboldali konzervatív ember, magam is felháborítónak tartom amit Matolcsi művel. Százmilliárdok mennek ki közpénzből a kitudja milyen alapítványoknak miközben a kórházainkban már tisztítószerre sincs pénz. Nekem annyira tele van a t*köm evvel a nagy zabrálással hogy csak azért is a Jobbikra fogok szavazni hogy kicsit meg legyenek mammogtatva a nagyarcú fideszes seggfejek. Lassan ott tartunk hogy már egyetlen ok miatt tartjuk őket jobbnak mint a szocikat: a migránsokkal kapcsolatos politikájuk miatt. De az a Jobbiknál is ugyan az és azok legalább eddig nem lopták pofátlanul szét az országot. Hányingerem van a Matolcsitól meg a fajtájától.
pollip
2016. május 09. 10:13
:-) de igazad van:-)
pollip
2016. május 09. 10:13
A ballib-ballib felfalás médiák között zajlik, míg a másik két ember között. Ezért nem összehasonlítható, nagyságrendi különbség van a kettő között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!