Soros György a legtisztességesebb médiatulajdonos Magyarországon

2016. május 28. 11:27

Magyarországon Soros mindig a történelem jó oldalán állt. Akkor is, amikor meg akarták ölni, akkor is, amikor elmenekült, akkor is, amikor Orbán oxfordi nyaralását fizette, és most is.

2016. május 28. 11:27
Bede Márton
Bede Márton

„Soros-ügy:

1. Bár nem mindenben értek vele egyet, ő a legtisztességesebb médiatulajdonos Magyarországon. Kár, hogy csak néhány kis lap egészen kis szeletét tulajdonolja.

2. Magyarországon Soros mindig a történelem jó oldalán állt. Akkor is, amikor meg akarták ölni, akkor is, amikor elmenekült, akkor is, amikor Orbán oxfordi nyaralását fizette, és most is.

3. Nem olyan bonyolult ez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2016. december 26. 17:32
Bede pénzért mindenre hajlandó. Hazát árulni leginkább
moricka13
2016. október 13. 09:06
De jó annak, aki mindig tudja, hogy melyik a történelem jó oldala. Bede Márton tudja? Ha igen, neki is nagyon jó lehet. Csak azt árulja el,honnan veszi, amit leírt és mit akar vele elérni?
tango47
2016. szeptember 08. 23:58
Van az a pénz, amiért korpás... Ráadásul Bedének egyébként is...
Vén Csataló
2016. augusztus 09. 14:03
Hát persze persze. Akit a nácik egyszer valaha meg akartak ölni, az ma, 72 évvel később, csakis faszagyerek lehet. A faék az egy komplex gépi berendezés hozzád képest Marcika. És persze Soros által fizetett firkászként issszonyú hiteles, amikor felkúszol Soros seggébe a forró szarig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!