Példaképek

2016. május 13. 15:31

Van a magyar újságírószakmának egy éves, nagy összejövetele, a Média Hungary, amit hívhatnának akár Média Budapestnek is, mert nem igazán vesz tudomást arról, hogy létezik vidéki Magyarország is.

2016. május 13. 15:31
Nyerges Csaba
Kisalföld

Itt, a vidéki Magyarországon is vannak példaképek. Példaképgyárosok közbenjárása, munkálkodása nélkül születnek. Nem kell átalakítani sem az öltözködésüket, sem a megnyilvánulásaikat, sem az életvitelüket. Azért nem, mert jó emberek. Azzá váltak, és önmaguknak köszönhetik mindezt. Ilyen a dunaszigeti buszsofőr, Kiss István is. Aki úgy mentett meg egy busznyi gyereket, hogy közben végig tudta, mások épségének, túlélésének ára az lehet, hogy ebbe a manőverbe ő maga belehalhat. De példaképek lehetnek a kollégái és a munkáltatója is, akik a rehabilitáció során végig mellette álltak, visszavárták, és akiknek köszönhetően most, lába amputálása után rövid idővel újra buszt vezethet. Egy olyan, nem átlagos járművet, amit miatta vettek, és ezen a buszon Kiss István újra gyerekeket vihet.

Igen, kellenek követhető példák. Pontosan ilyenek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2016. május 29. 08:14
speciel a Kisalföld nem Axel Springer lap, hanem Lord Rothermere médiacégéhez tartozik (akinek apja (?) nagyapja (?) a 30-as években szinte kivételként támogatta a magyar revíziót).
puszika
2016. május 29. 08:14
Vedd már tudomásul Nyerges,a Kisalföldet ennyire becsüli a média!! Ezt értétek el Pallagi vezetése alatt!
luga
2016. május 29. 08:14
Meg vagyok lepve. Létezik nem lenéző, leugató, mindenben csak hibát kereső, sárba rántó cikk is. Egy fehér holló.
Géká
2016. május 29. 08:13
igen mert ez egy vidéki-budapesti vita. Mert budapesten nincsenek természetesen élő, normálisan öltözött , tisztességes kisemberek, akik a saját területükön keményen küzdenek és embereket mentenek meg vidéken meg senki sem médiageci. meg kéne nézni, hogy aki ma Budapesten a médiában dolgozik, valóságsókban bohóckodik azoknak hány százaléka született Budapesten. De nem: még a végén kiderülne, hogy semmi köze a szülőhelynek ehhez és akkor senki nem írhatná ki magából a kisebbségi komplexusát "pestikezve" és senki nem bukóskodhatna "vidékiekezve" azt a végén még egy nemzet lennénk. A buszsofőrnek minden tiszteletem de ugye nem az újságíró tette ezt meg nem is én. nem kéne mások tollával ékeskedve hülye következtetéseket levonni. Rogán Antal annyira budapesti mint matula bácsi aztán úgy öltözik mint egy metroszexuális valóságsó sztár és kb annyira példakép is. ne már ezek miatt címkézzünk fel másfélmillió embert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!