Egy lány az uszodából

2016. május 09. 07:58

Azt, hogy a bírósági ítélettel nem fejeződik be a bűnhődés, az egykori erőszaktevők nem értették meg.

2016. május 09. 07:58
Rab László
Népszabadság

Azért megjegyezzük, hogy mekkora a különbség a bocsánatkérést mellőző Kiss, a még mindig támadó Lantos vagy a csöndben kushadó Várszegi úr és az 55 évvel ezelőtt megerőszakolt hölgy megszólalása között. Takáts Zsuzsanna méltósággal beszélt a kálváriájáról, amelyet sikerült átlépnie. Bosszút nem forralt sohasem. Nyilatkozatának legdrámaibb pontján elmesélte, tudott örülni a Kiss-tanítványok úszósikereinek! Az egyre kínosabb helyzetben lévő volt szövetségi kapitánynak viszont az asszony létezéséről az jutott eszébe, hogy ha él, az jó, mert akkor »megoldódik a dolog«. Lantos úrból az tört föl, hogy »így legalább kiderül a teljes igazság«.

Azt, hogy a bírósági ítélettel nem fejeződik be a bűnhődés, az egykori erőszaktevők nem értették meg. Pedig nagy tudású, a világot keresztül-kasul beutazó, sokat tapasztalt emberekről van szó. Eredetileg olyan élsportolókról, akik anyagi és erkölcsi sikerekben gazdag pályafutásuk során gyakran esküdtek arra, hogy tiszta versenyben gyűrik le ellenfeleiket.

És ezek az emberek úgy élték le az életüket, hogy egy percre se merült föl bennük, mi lett azzal a törékeny kislánnyal a sportuszodából.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. május 09. 14:30
A hipokrita egy veszélyes, hataloméhes, haszonleső, rosszindulatú, gátlástalan, hazug, képmutató érdekember, aki felszínes kedvességével áskálja be magát az emberek szívébe. Folyamatosan megvan győződve arról, hogy ő különleges ember. Ha új környezetbe kerül egyből kipécézi magának áldozatait. Az ellenségei csak azok lesznek, akiket irigyel, illetve lekezelik őt, akik az útjába állnak és akadályozzák céljai elérésében. A hipokrita mindenkivel elhiteti, hogy ő egy barátkozó, szívélyes, tapasztalt, önzetlen tanácsadó. A hipokritát csak a saját érdekei vezetik, nem képes senkit sem szeretni, csak önmagát. Léteznek nyájas hipokriták és a morcos hipokriták. Fontos tudni, hogy hipokrita nem lesz, hanem születik. Nem a hatalom teszi őt,oly veszedelmessé,hanem őteszi a hatalmat ilyen kegyetlenné .A hipokriták a nehéz életü, sokat tapasztalt emberek körében nem tudnak”kivirágozni”. A hipokrita a maga álomvilágával úgy érzi ,hogy ő mindenkinél jobban tud minden pedig a valóságban nem rendelkezik átlagosnál nagyobb tehetséggel. Képessége csak arra alkalmas, hogy másokon uralkodjon. De remek beszélőkéje van, kiváló emlékezőképessége és színészi tehetsége. Hiszen mindezeket használja fel a manipulálások során.A hipokrita általában a sikertelenségéért a körülményeit hibáztatja, pedig önmaga miatt sikertelen a ranglétrán. De a h nem adja fel egykönnyen.Tábort szervez és megakarja mutatni,hogy amit ő érez magában,az a valóság.A h ellenfele,a szerény,rendszerint konstruktiv, tehetséges ember,és az ügyetlen csetlő-botló ember,aki mindig beletipor a h önimádatába.
Békanász a hasadon
2016. május 09. 14:23
A népszabadság, mint az együttérzés és az etika etalonja. Egyáltalán: a komcsik.
Mindjárt
2016. május 09. 12:22
Mocsok dolog a kiss lászló féle brutális szexuális ragadozók elleni eljárást koncepciós eljárásnak hazudni. Ezek a szemetek csoportosan megerőszakortak egy magatehetetlen lányt és azért hihetetlenűl enyhe büntetést kaptak. Amikor a kiss rászló féle szemét nemi erőszakot elkövető mocskok koncepciós eljárásról ugatnak akkor nem csak az áldozatuk ellen gyalázkodnak hanem minden olyan magyar hazafi ellen is aki a kommunista diktatúra koncepciós perek áldozata volt.
Bokros Birka
2016. május 09. 11:31
Kár, hogy nem magyaráztad el Biszku Béluci szellemi atyádnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!