Az erőszaktevő csatorna

2016. május 13. 11:53

Zsuzsannát épp most erőszakolja meg nyilvánosan az RTL Klub.

2016. május 13. 11:53
Varga-Bíró Tamás
Facebook

„Na, szóval a megerőszakolt Zsuzsanna elfogadta az erőszaktevő Kiss László bocsánatkérő virágcsokrát. És ez sokaknak igen furcsa volt. Nekem nem. És hogy megértsétek, miért nem, most elárulok egy titkot:

ZSUZSANNÁT ÉPP MOST ERŐSZAKOLJA MEG NYILVÁNOSAN AZ RTL KLUB. (...)

Ha egy kicsit visszalapozunk az elmúlt hónapok történéseiben, eszünkbe juthat egy képriport. Hutuk és tuszik, gyilkosok és áldozatok »kibéküléséről«. Öt vagy hat ilyen párt láttunk. Egyik oldalon a gyilkos, másik oldalon az áldozat, vagy az áldozat hozzátartozója. Jobboldalt az anyuka, baloldalt a férfi, aki az anyuka 5 éves kisfiának a fejét egy szöges végű bottal péppé zúzta. Baloldalt egy idősebb férfi, jobboldalt egy fiatal, életerős ifjú, aki az idős férfi feleségét, kislányait megerőszakolta, majd baltával levágta a fejüket. Nem vagyok jártas a személyiség-lélektanban, de úgy gondolom, semmiképp nem életszerű az ilyesfajta jópofizás. Mert igenis vannak megbocsáthatatlan dolgok.

Egy nő számára ilyen az, ha megerőszakolják. Ezt sem elfelejteni, sem megbocsátani nem lehet. De hát ugye, amint említettem, a kreatívok támadásba lendültek. A virágcsokros találkozó ugyanis nem jöhetett létre, csak úgy, ha az RTL Klub stábja összeült Gyárfás embereivel, és konszenzusra jutottak. A csatorna újabb hírt kapott, az úszószövetség pedig egy egérutat. Zsuzsannát pedig ismét leszarta mindenki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2016. május 13. 20:00
Nem értem ezt az asszonyt. Egyszer előáll és elmondja mi történt vele, ez természetes és kell is. De hogy elkezd haknizni a történettel..az azért furcsa.
kukagyerek
2016. május 13. 15:28
Ami inkorrekt a retekklubtól, hogy ő hozta össze a bocsánatkérő találkozót a két fél között, de ennek ellenére még ma is fikázza Kiss Lászlót. De hát, mit lehet várni egy olyan csatornától, ahol FARM nevű, ócska szutyadék megy.
Békanász a hasadon
2016. május 13. 15:27
Világbékét!
Morgen
2016. május 13. 14:49
"A csatorna újabb hírt kapott, az úszószövetség pedig egy egérutat. Zsuzsannát pedig ismét leszarta mindenki" Zsuzsannát senki sem szarta le, hanem a jóérzésű ember nem vájkál az életében. Nagy különbség! Ön meg biztosan soha sem követett el semmit mondjuk egy nő rovására, ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!