Szabad sajtó

2016. június 27. 08:45

Nem tudok megszabadulni a kérdéstől, hogy mi van akkor, ha Orbán és Simicska egyszer csak összefutnak valami kocsmában és néhány sör kíséretében kibékülnek, mint réges-régi barátok.

2016. június 27. 08:45
Aristo
Aristo

„Történt, hogy az ominózus G-day során Simicska Médiamogul Lajos ajkait, a tőle megszokott, alkohollal némileg átitatott proletár őszinteséggel a következő szavak hagyták el: »Akkor most bemegyek és kibaszom az összes orbánistát!« És lőn. Azt, hogy ki az »orbánista« nyilván ő döntötte el, valamely csak általa ismert szempontok alapján. Bizonyára segített, hogy az »orbánistákat« eladdig ő fizette, nevezte ki, mi több biztatta, hogy legyenek minél inkább azok. A nevezettek kirúgása után jöhettek az újak, az anti-orbánisták. Ha a trendek maradnak, akkor nemsokára jöhetnek a »vonaisták« is – cuki kiskutyákkal természetesen. Mert így megy ez.

Nem tudok megszabadulni a kérdéstől, hogy mi van akkor, ha Orbán és Simicska egyszer csak összefutnak valami kocsmában és néhány sör kíséretében kibékülnek, mint réges-régi barátok. Akkor mi lesz? Médiamogul Lajos bemegy és kivágja az összes »anti-orbánistát«, vagy »vonaistát« – akik éppen ott vannak és újra »orbánistákkal« tölti fel a személyi állományt? A hozzá tartozó TV-k, rádiók és újságok pedig ismét hangot váltanak? Miközben senkinek nem sül le a bőr a képéről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. június 28. 00:05
Kurvaundorító lett a helyzet. De nézd meg, miket irkálnak ezek a szerencsétlenek pl. a magyaridőknél. Hogy hogy bírnak ezek ilyen cikkek után a tükörbe nézni és nem hányni magukra?
kuzmics
2016. június 27. 15:48
Mandi, Béndek meg Vitézy meg RépaKinga stb. helyett inkább az alábbit szemlézzétek. Aristo-t át kellene csábítani a Mandihoz. http://aristo.pestisracok.hu/entrance/
marko11
2016. június 27. 15:46
Csak személyes tapasztalat: 1. A Magyar Nemzet igényes, korrekt, színvonalas napilap lett. 2. A Magyar Idők meg egy mélyrepülés. Benyalós cikkek sorozatban. (Legutóbb pl.Csontos "Orbit" c. orbitális marhasága. De úgy látszik van az a pénz, amiért korpás lesz a hajunk.)
Pinter68
2016. június 27. 15:39
A Pesti Srácokhoz kapcsolódó egyetlen médiumnak sem nagyon kellene sajtószabadság kérdésében véleményt nyilvánítania. Sem pedig más kiadó függetlenségét megkérdőjeleznie. Akkor sem, ha momentán jogos a felvetés. Ugyanis nincsen meg rá az erkölcsi alapjuk. http://vastagbor.atlatszo.hu/2016/06/15/30-millios-osztalek-huth-gergelyeknek/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!