Simicskáé lesz az index

2016. június 15. 21:01

Simicska az index bekebelezésével folytatja, amit elkezdett. Építi Vona Gábor pártját.

2016. június 15. 21:01
G. Fodor Gábor
888

„A Simicska-média már egy ideje a Jobbik szócsöveként dolgozik. Január óta a Hír TV és a Lánchíd Rádió többezer interjúban, riportban, beszélgetésben és tudósításban adott felületet a Jobbik különböző rendű, rangú embereinek. Elég megnézni egy Hír TV-s híradót, vagy a Szabadfogást és már mindenki ért mindent. Mint ahogy nem kell éles szemű olvasónak sem lenni ahhoz, hogy lássuk, a Nemzet-csoport mindent megtesz azért, hogy elfogadtassa a közvéleménnyel az emberarcú Jobbikot (lásd például a megszelídült Toroczkai-portrét néhány nappal ezelőttről).

Szóval Simicska és Vona együtt focizik és nagyon úgy tűnik az index lesz az új pálya.

Az áthangolás már el is kezdődött. Az index független zsurnalisztái az utóbbi időben már megértő hanggal kezelték a Jobbik-kongresszus közeledtét és látunk majd még csodát. Nemsokára már azt sem tudjuk majd eldönteni, hogy indexet olvasunk-e vagy alfahírt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohntalan
2016. szeptember 14. 16:32
Normális embernek nem lehet érdeke egy erős Jobbik. A nácik meg ugye nem normálisak. Az index.hu-ból nem lehet uszító portál, ahhoz túl jelentős, túl nagy a presztízse.
balbako_
2016. augusztus 07. 11:55
A hangnem nem fog változni az biztos. A kormánygyűlölet megmarad.
balbako_
2016. augusztus 07. 11:55
Majd lesz.
valmue2,5
2016. július 30. 14:35
Tán az nem, de komcsi, aztán liberális, és a végén népnemzeti keresztény már igen.Olyan fisdeszmódiasan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!