Ettől nem lesz biztonságosabb Magyarország

2016. június 07. 12:43

Különösen sajnálatos, hogy az MSZP nem volt elég bátor nemet mondani a Fidesz gyűlöletpolitikájára. Ehelyett inkább nem szavaztak, nem nyomtak gombot.

2016. június 07. 12:43
Szigetvári Viktor
Facebook

A Fidesz jobbikos támogatással fogadta el a terrorveszéllyel kapcsolatos alkotmánymódosítást. Ez újabb bizonyíték arra, hogy a Jobbik ugyanabban a gyűlöletkeltő, a magyarok félelmeire építő, értelmetlen zsákutcában halad, mint a Fidesz. A Jobbik ezért sem lehet alternatívája Orbán rendszerének.

A Fidesz terrorveszélyre hivatkozó alkotmánymódosítása teljesen értelmetlen, mert ettől nem lesz biztonságosabb Magyarország. Ehelyett inkább a nemzetbiztonsági szolgálatok pártpolitikától mentes megerősítésére lenne szükség.

Különösen sajnálatos, hogy az MSZP nem volt elég bátor nemet mondani a Fidesz gyűlöletpolitikájára. Ehelyett inkább nem szavaztak, nem nyomtak gombot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2016. június 08. 05:32
Ez a féreg Szigetvári az 1%-val hogy mer megszólalni egyáltalán? Ki kiváncsi rá, hogy mit ugat? El kellene mennie valami hasznos munkát végezni, pl.tisztíthatná az árkokat az út mentén.
cipraszon
2016. június 07. 19:03
A felesleges ember.
néhai Ch.Pilot
2016. június 07. 17:36
"Ettől nem lesz biztonságosabb Magyarország" Na, és ha mondjuk mégis? Akkor hajlandó vagy levonni a következtetést és takarodni a közéletből? Ez egy költői kérdés volt.
hakos
2016. június 07. 16:37
A taknyos bezzeg bátran nemet mond bármire....:))))) Mi meg megállapítjuk, hogy nicsak, köhög a bolha....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!