Bayer ígérgetéséből pont annyi lesz, mint Schmitt Pál doktorijából

2016. augusztus 26. 16:04

Beindult Bayer Zsolt szerecsenmosdatása a jobboldalon. A nemtelen feladatot a Mandiner vállalta magára

2016. augusztus 26. 16:04
Első Kézből
Nyugati Fény

Mindenki tudja, hogy Bayer Zsoltot kifejezetten azért fizetik, hogy kiokádja azt, amit a Fidesz-politikusok gondolnak, de már nem mernek kimondani. Bayer Zsoltot azért fizetik, hogy a Fidesznél tartsa a széljobb érzelmű szavazókat, azok ne kóricáljanak el a Jobbik felé.

Bayer Zsoltnak soha el nem évülő bűnei vannak abban, hogy Magyarországot sikerült egy idegbajosan kettéosztott, polgárháborús országgá zülleszteni. Két évtized kemény munkája: uszító, aljas cikkek és tévéműsorok százai vannak benne ebben az eredményben.

Kevés gyalázatosabb meló van, mint ezt a velejéig gonosz embert mosdatni, mentegetni, megpróbálni pozitív színben feltüntetni a közönség előtt. De hát mindenre akad ember, ezt most egy Stumpf András nevű vállalta magára.

És hogy mi lesz a nagy bayeri ígéretből? Hogy feladja pont azt, amiért fizetik? Pont azt, amiért a saját nevelésű, torz lelkű rajongói rajonganak érte?

Pontosan az, ami Schmitt Pál dérrel-dúrral beígért doktorijából lett. Semmi. Blöff, blöff, blöff.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jégecet
2016. augusztus 27. 11:00
Stumpf, remélem válaszolsz egy hasonlót http://media.mandiner.hu/cikk/20160212_stumpf_andras_szervezett_hazugsaggyarkent_mukodik_a_gyurcsanyista_propagandamedia Csak az íze végett.
BőröndÖdön
2016. augusztus 27. 07:36
Minden szava igaz.Gratula.
21 gramm
2016. augusztus 26. 21:19
Apám, ezt öröm nézni, hogy ezeknek hogy fáj Bayer Zsolt !!! Nem egy politikus, nem egy milliárdos csak egy újságíró, komolyan büszke lehet magára, hogy mostanra már az első számú közellenséggé vált a nyüszítő demokratikus ellenzékünk számára.
Erémita
2016. augusztus 26. 19:18
Gratulálok, tökéletes elemzés. Rövid, tömör, lényegre törő és igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!