Arra kellett rájönnünk, hogy Bayer Zsolt egyszerűen buta

2016. augusztus 26. 16:07

Adott egy hosszú, unalmas, ömlengős interjút a Mandinernek, amelyben megmagyarázni próbálta a megmagyarázhatatlant, egy megmutatni giccses és korlátolt valóját.

2016. augusztus 26. 16:07
nickgrabowszki
B1

Vannak veszélyes környékek, de hol nincsenek. Párizs azonban nem Detroit vagy Aleppo. Ha az lenne, akkor menekülnének onnan az emberek. De nem menekülnek, sőt. Inkább oda vándorolnak. Mert ott akarnak élni, vagy csak látni akarják, mint Bayer fia.

Akit az apja nem engedett el.

Vajon hogy nem tűnt fel Bayernek, hogy júniusban, a foci Eb-n a fél magyar kormány, meg még több tízezer magyar is kint volt? És jellemzően nem is lett semmi bajuk.

Annak meg, hogy valaki terrormerényletnek essen áldozatul Párizsban, összehasonlíthatatlanul kisebb az esélye, mint annak, hogy közlekedési balesetben haljon meg. Akár az odáig vezető úton.

Végülis ez nevezhető a fideszes kormánypropaganda, illetve inkább agymosás sikerének. Másfelől viszont a legnagyobb hiba, amit propagandista elkövethet, hogy bedől saját hazugságainak.

De persze az más eset, ha nem tud mást tenni, mert nem is tudja, hogy hazudik. Nem hazudik, hanem hisz. És a hitét összekeveri a valósággal.

Ez a butaság definíciója.

És innentől már érthető például az indokzsidózás, meg az olaszliszkai elkövetők azonosítása a cigányság egészével.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2016. augusztus 27. 13:00
A hülyülés kezdődik nálad, nem a blogolás, kedves grabowsky: A BBC News tudósítása 2004. július 14-én: ’Az izraeli miniszterelnök, Ariel Sharon, arra szólította fel a franciaországi zsidókat, hogy költözzenek azonnal Izraelbe elmenekülendő az antiszemitizmustól. Az American Jewish Association jeruzsálemi értekezletén beszélt arról, hogy a zsidóknak mindenhonnan a világból Izraelbe kell költözniük, amilyen hamar csak lehetséges. Hozzátette: azoknak, akik Franciaországban élnek, a költözés „elkerülhetetlen” („a must”), mert a zsidók elleni erőszak ott növekedik. „Látjuk a legvadabb antiszemitizmus terjedését” Franciaországban – mondta Sharon. A legutóbbi francia kormányadatok szerint 510 zsidóellenes tett és fenyegetés történt 2004 első hat hónapjában, összehasonlítva az előző év egészével, amikor 593.’
írmag
2016. augusztus 27. 09:43
"a legnagyobb hiba, amit propagandista elkövethet, hogy bedől saját hazugságainak", talán a cikk értelme is ez lehet! (egyébként pedig 0)
Sumi
2016. augusztus 26. 23:44
"Vajon hogy nem tűnt fel Bayernek, hogy júniusban, a foci Eb-n a fél magyar kormány, meg még több tízezer magyar is kint volt? És jellemzően nem is lett semmi bajuk." Az nem tűnt fel, barom, hogy sosem látott biztonsági intézkedések voltak?
yes_we_can
2016. augusztus 26. 22:31
Ő buta,te bezzeg helikopter.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!