9 nap alatt 4219 másodperc félelem

2016. augusztus 19. 14:07

Az M4-en a kormányzati reklámfilmeket 211-szer láthattuk 9 nap alatt.

2016. augusztus 19. 14:07
Román Balázs
Kreatív Online

„A kampány előtti nemkampány időszakában, azaz május 13 és augusztus 13 között a magyar kormány


10481-szer

jelentette meg a népszavazásra buzdító reklámjait a Kantar Media előzetes adatai szerint.

Tévében 6224,
közterületi felületeken 2078, 
rádióban 1403, 
napilapokban 542, 
folyóiratokban pedig 53 megjelenés volt.

Az online médiás megjelenésekről nincs pontos adat.

A 10481 megjelenés elég combos, de nem erősebb, mint amit egy nagy telekommunikációs cég beletölt a médiába. Igaz, ott sokféle ajánlat különböző kreatívokkal fut párhuzamosan.

Aki nézi az olimpiát, biztos a fenti számoknál is durvább szőnyegbombázást érez, Nem véletlenül.

Augusztus 5 és 13 közötti időszakban a Miniszterelnökség ráerősített a MTVA-s felületekre. Ebben a 9 napban az M1-en a népszavazási kampány reklámjai futottak a legtöbbször,

140-szer.

Az M4-en, darabszám tekintetében a második helyre szorultak a kormányzati reklámfilmek,

211-szer

láthattuk őket 9 nap alatt.

De ne aggódjon senki, összes reklámidő-részesedésben az M4-en is magasan vezet a Miniszterelnökség, 9 nap alatt

4219 másodperc

reklámot rendeltek meg, ez az összes reklámidő majdnem

20 százaléka.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bácskai Bicska
2016. október 12. 14:38
Csupa-csupa ráérős ember. Számolgatnak, húzzák a strigulákat, és a túllihegett teljesítménykényszer miatt már dugás közben is Orbán meg a FIDESz-KDNP kormány jár az eszükben. De egy sincs közülük, aki a Valóság nevű nagybácsival szkanderozni merne. Kézműves sör mellől osztják az igét, ájuldoznak a diktatúrán. Emitt meg a horgosi gazdák gyümölcsöseiben fölépül a kivágott barackfából Észak-Bácska első muszlim imahelye, merthogy másra szükségük éppen nincs, még a wc-nek osztott sátorlapokat is széthajigálja a sok mérnök és agysebész. De ti csak dünnyögjetek, szörnyülködjetek a kampányfilmeken és nézzétek a tévét. Az való nektek. A vízió.
kitiltott
2016. október 10. 12:15
itt egy másik "román Hír" A román-szerb határon rendőrök, csendőrök és egy helikopter is vigyázza a rendet mostantól. Románia a csendőrséget, a rendőrséget, valamint a belügyminisztérium légierejét is bevonta az ország délnyugati határainak védelmébe - közölte pénteken a román határrendészet. A testület honlapján megjelent közlemény szerint az elmúlt éjszakától a határrendészet mellett a csendőrség Temes megyei egységei és a Temes, Krassó-Szörény és Mehedinti megyei rendőrkapitányságok, valamint a belügyminisztérium légiereje is bekapcsolódnak a határvédelembe. A Petre Toba belügyminiszter által jóváhagyott tervnek az a célja, hogy biztosítsa a rendet, az állampolgárok biztonságát a román-szerb államhatáron. A vegyes határrendész-csendőr-rendőr egységek a zöld határon teljesítenek szolgálatot. Munkájukat éjjel-nappal egy felderítő helikopter segíti. http://privatbankar.hu/makro/all-a-bal-a-roman-hataron-rendoroket-es-a-legierot-is-odavezenyeltek-297051
henrihenri
2016. október 10. 04:16
Akkor miért féltek annyira?
lynx
2016. október 10. 04:14
Jobb félni, mint megijedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!