Útszéli stílus helyett őszinte válaszra van szükség

2016. szeptember 01. 14:35

Mind a baloldali óriásplakát üzenete, mind a képen bemutatott obszcén gesztus mélyen megsérti azokat, akik felelősséget éreznek az ország sorsa iránt. Méltatlan magatartás ez egy felelős politikai erőtől.

2016. szeptember 01. 14:35
Fidesz
Közlemény

„Több baloldali párt ma közös sajtótájékoztatón mutatta be népszavazással kapcsolatos plakátjait. Mind az üzenet, mind a képen bemutatott obszcén gesztus mélyen megsérti azokat a magyar embereket, akik felelősséget éreznek az ország sorsa iránt. Méltatlan magatartás ez egy felelős politikai erőtől. A népszavazás egy pártok felett álló nemzeti ügy, most az ország jövője a tét. Brüsszel ugyanis bevándorlók ezreit telepítené Magyarországra.

Ezt a veszélyes tervet népszavazással tudjuk elutasítani. A tét az, hogy meg tudjuk-e védeni közösségeinket és kultúránkat, ez pedig fölötte áll a napi pártpolitikai küzdelmeknek. Arra kérjük a baloldali pártokat, hogy az útszéli stílusban elkezdett kampány helyett inkább adjanak őszinte és egyértelmű választ arra: támogatják-e vagy nem Brüsszel betelepítési terveit. Joggal várja el ezt tőlük minden magyar állampolgár, politikai meggyőződéstől függetlenül.

Közlemény.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!