Megfigyelünk és védünk

2016. szeptember 12. 18:47

Az egyetlen dolog ugyanis, amitől az igen elarcátlanodott hatalom még tart valamelyest, az a nyilvánosság.

2016. szeptember 12. 18:47
Mátyás Győző
168 Óra

„Az egyetlen dolog ugyanis, amitől az igen elarcátlanodott hatalom még tart valamelyest, az a nyilvánosság. (Amúgy nem feltétlenül megalapozottan, mert ha a sajtó beszámol is arról, hogy a különböző »közeliek« naponta lopnak annyit, amennyi egy kisebb afrikai ország éves költségvetése – a hatalom népszerűsége megingathatatlan.) De – talán megszokásból, kényelemből – a NER-kedvencek háborítatlanul szeretik intézni a bugázást, úgy, hogy a sajtó ne okvetetlenkedjen. Meg is tesznek mindent azért, hogy erre a sajtónak alkalma se nagyon legyen. Elég szép saját médiabirodalmat építettek ki az évek során, az utóbbi időkben meg aztán végképp gálánsan bántak a mások pénzével, hogy abból szépüljön tovább az ő homokozójuk. (Meg is éri. Tessék csak megnézni, a legújabb fogás, a kereskedelmi televízió mennyivel »jobban teljesít«. Majdani újságíró iskolákon fogják oktatni a hogyan-számoljunk-le-ennen-szövetségesünkkel-a-nyilvánosság-előtt, illetve a hogyan-feketítsük-be-az-ügyeinket-piszkáló-képviselőt típusú sajtótörténeti jelentőségű riportokat.) A média nem megvásárolható részét meg igyekeznek »gazdasági kényszer«, olykor pedig fenyegetés révén megregulázni. Nem lenne meglepő, ha a végképp hajthatatlannak tűnő orgánumokba egy kis operatív informátor-elhelyezés révén igyekeznének beférkőzni.

S ahogy látom, elég szépen haladnak deklarált céljuk, a nyilvánosság totális ellenőrzése felé.

Úgyhogy a hatalomnak tényleg van oka a vidámságra. Mert ez vicc. Nagyon rossz vicc.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gusztáv13
2016. december 04. 01:51
A fideszcézárok vagyonosodása, pontosabb őrületes vagyonosodása, tény. Letagadhatatlan. Sajnos, miután nincs senki aki ellenőrizné őket, különösen a szupermilliárdos Főnököt, nemigen lehet közvetlenül bizonyitani a bűncselekményeket. Csak a karitatív diktátornénak, a Nemzet Kuláknéjának több, mint 1OO szántója, erdője, szőlője van. Fél Fejér megye az orbán/orsós oligarchia kezében van, Habsburg kastélyokkal egyetemben. Viktorka rendszeresen vonatozgat ki Svájcba 13 órákat egyirányúban, rendezni a bankszámláit Lausannéban. Súlyos milliárdokkal fosztogatja az államkasszát, rendszeresen. Adriai sziget, luxusjacht szintén a főúri család birtokában van... A vagyona szinte felmérhetetlen...
Peter8811
2016. október 08. 20:33
Megfigyeltetek, védtetek és körmöt húztatok le így teljes az összkép.
puszika
2016. október 08. 14:40
Meg volt a heti hányás! Ezek most is zsíros lúdtollal kenegetik a torkukat,hogy jöjjön az inger,mint anno. A tollat Mester a zsírt Soros adja, cafetériaként!!!
Békanász a hasadon
2016. október 08. 14:40
Hülye vicc. Ezt lopta a Mester Ákos a rádiótól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!