Gotham: kezdett a 3. évad

2016. szeptember 22. 08:30

A Gotham nem semmi változáson esett a tavalyi évadban, meg is emlékeztünk róla párszor, hogy a Gotham is egy olyan képregénysorozat, ami a folytatásra javulni tudott.

2016. szeptember 22. 08:30
superpityu
Sorozatjunkie

A szezonpremier alapján nagyon nehéz lenne megmondani, hogy merre is fog elindulni a történet. Rengeteg potenciál van a sztoriban, akárcsak karakter, akik mégsem nyomják el egymást a képernyőn.

A sok szereplő miatt egy kicsit kötelező körös lett a kezdés, szépen végigvettük, hogy ki hol tart a finálé óta. Sok meglepetést ugyan nem kaptunk, és a kiszivárgott infók miatt kicsit kiszámítható volt, hogy egyes figurák milyen utat fognak bejárni az epizód alatt. (…)

Kellemes bemelegítés volt ez az epizód, a következő részben kicsit konkrétabban kirajzolódhat, hogy merre is fog tartani a szezon. Legyen a kezdés 7/10, jó volt látni ismét a sorozatot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!