A kormányfő meztelen

2016. október 07. 18:48

Orbán Viktor szereti magát bátor szabadságharcosként bemutatni ország-világ előtt. Valójában gyáva.

2016. október 07. 18:48
A szerk.
Népszabadság

„De végül kiderült, mit próbáltak 2014 májusa óta titokban tartani: azt, hogy maga Orbán Viktor rendelte a civilek megleckéztetését.

A kormányfő meztelen.

Orbán Viktor szereti magát bátor szabadságharcosként bemutatni ország-világ előtt. Valójában gyáva.

Másokkal végezteti a piszkos munkát, legyen szó népszavazások megakadályozásáról, civilek megfélemlítéséről, választói csoportok felhergeléséről vagy éppen a Felcsút környéki földek és ingatlanok felvásárlásáról. Rendszerének elsődleges feladata, hogy eltitkolja Orbán Viktor aláírását, amellyel a hatalom aljas húzásait elrendeli. Ő a metróban játssza el a terrortámadásra is felkészülő bölcs vezetőt, az apparátusa pedig letagadott utasítására ver le fegyvertelen, békés civileket.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. október 09. 17:35
A Politico egy jobbára objektív cikket közöl a lap megszüntetéséről, a példányszám csökkenését és anyagi veszteséget emelve ki, nem hallgatva el az ellenzéki méltatlankodást. http://www.politico.eu/article/hungarys-biggest-opposition-newspaper-suspended/ hungarys-biggest-opposition-newspaper-suspended
Hora
2016. október 09. 16:24
http://888.hu/article-ketszinuseg-a-kobon-az-mszp-kinyirta-a-nepszabadsagot-a-jobbik-pedig-aggodik-erte Kétszínűség a köbön: az MSZP kinyírta a Népszabadságot, a Jobbik pedig aggódik érte :)
Héja
2016. október 08. 14:29
A legatyásodott Népszabó visít meztelent. A hét mókája.
august
2016. október 08. 14:13
Első pillanatben ez a népszabadság megszűnéséről szóló hírek hasonlítanak arra, amikor a heti hetes megszűnését bedobták, hogy új életre kelhessen, mondván juszt is működik, mert a Fidesz meg akarja szüntetni.... Pedig már akkor is a kukába lett volna a helye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!