Pezsgőt bontasz, mert megszűnik a ballibsi Népszabadság?

2016. október 10. 13:47

Népszabadság kinyírásával egy jelentős tényfeltáró kapacitással bíró műhellyel lett kevesebb. A hatalom is kizárólag ezért döntött a kivégzése mellett. A megszűnése csak ezért gáz – de ezért nagyon.

2016. október 10. 13:47
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Jobbegyenes

 „És 2016-ban Magyarországon hiába van sajtószabadság  a sajtó nem szabad. Mégpedig elsősorban azért, mert a lopott állami milliárdokból építkező kormánypárti médiabirobirodalom lassan, de biztosan felfalja a teljes hazai nyilvánosságot. A sikeresen benyelt TV2 és Origo mellett gombamód szaporodnak az eleve lenyúlt közpénzekből indult, majd azóta lényegében kizárólag állami hirdetésekből fenntartott portálok. A Metropolt kiszorító Lokáltól, a Faktoron és GFG hülyegyek-fanklubján, a 888-on át a hazai média szar- és hányásszagú pottyantós budijáig, a Ripostig terjed a narancsos portfólió. A célkeresztben pedig már hónapok óta ott figyel az Index is.

És ez piszkosul nem jó irány.Nem azért, mert a Népszabadság olyan fasza lap lett volna, vagy, mert a titkosszolgálati megrendelésre karaktergyilkoló Index lenne az Igazság hordozója. Hanem azért, mert az elmúlt esztendőkben kiépült gigantikus korrupciós gépezet működéséről és a pofátlan rongyrázó urizálás nagy részéről jó eséllyel szinte semmit sem tudnánk ezek nélkül az orgánumok nélkül.

Az oknyomozás ugyanis rohadt drága mulatság. 10-20 fős szerkesztőségek nem engedhetik meg maguknak, hogy több munkatársuk heteken át egy-egy ilyen üggyel foglalkozzon. Szidhatja a kormányt a 444, a 24.hu, vagy akár jobbról az Alfahír, meg a Barikád - ha konkrét számokat, és tényeket nem tudnak prezentálni, akkor ez puszta vélemény marad. Amelyről pedig jól tudjuk, hogy olyan, mint segglyuk  mindenkinek van, de ritkán érdekel másokat. És ezt pontosan tudja jól a Fidesz is.

A Népszabadság kinyírásával (egyik napról a másikra, ilyen puccsszerű módszerekkel gazdasági megfontolásból nem lőnek le egy napilapot és egy portált) egy jelentős tényfeltáró kapacitással bíró műhellyel lett kevesebb. A hatalom is kizárólag ezért döntött a kivégzése mellett. A megszűnése csak ezért gáz  de ezért nagyon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2017. május 10. 17:48
Én már látom Fletót, Molnárt és Vonát egy színpadon táncolni és énekelni a kampányzárón 18-ban! :)))
briganti
2016. október 19. 06:35
hát azt a bizonyos esetleges szimpátia tőke az nagyon messze lesz tőletek, kispofám. nem azért, mert kicsik vagytok, hanem azért, mert pondróként viselkedtek.....gratula....
koronaszepe
2016. október 16. 03:47
Korrekt!
Morgen
2016. október 15. 23:52
Azért kíváncsi lennék arra, kinek kellene a rókaképű újságírónő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!