Iszonyatos hazugság, hogy piaci alapon zárták be a Népszabadságot

2016. október 10. 07:44

A normalitásnak azt a torzulását, amely szerint rendben való dolog a mi adófizetői forintunkból lopott pénzből felvásárolni a politikai ellenfél lapját, hogy kicsináljuk, minden ép ésszel gondolkozó embernek el kellene utasítania.

2016. október 10. 07:44
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Ha tényleg piaci folyamat állna a Népszabi beszántása mögött, miért vett volna a veszteség kezelése helyett óriási lapcsomagot, a Pannon Lapokat a Mediaworks?

Másfél év után  ennyi ideje van a Népszabadság a Mediaworks tulajdonában  bezárni egy ilyen patinás lapot, mindenfajta rekonszolidáció kísérlete nélkül, mennyire tűnik gazdaságilag racionális döntésnek?

A dupla csavar a sztoriban pedig az, hogy mind a megyei lapokra, mind a Népszabadságra volt vevő, aki továbbvitte volna a lapokat, a Fidesz érdekkörein kívül, de legalábbis nem közvetlen Fidesz-irányítás alatt  ők azonban nem vehették meg ezeket.

Tehát a »piaci szempontok« emlegetése teljességgel hazugság a Népszabadság bezárása kapcsán.

A normalitásnak azt a torzulását pedig, amely szerint rendben való dolog a mi adófizetői forintunkból lopott pénzből felvásárolni a politikai ellenfél lapját, hogy kicsináljuk, minden ép ésszel gondolkozó embernek el kellene utasítania. Két külön dolog, hogy valamit meg tud-e csinálni a Fidesz, és hogy ez tisztességes, normális-e. Sajnos ezt most meg tudta csinálni a Fidesz, de más politikai vélemények elhallgattatása, emberek munkahelyének, életének tönkretétele nem normális. Ezt jó, ha észben tartjuk, és nem dőlünk be a csábításnak, hogy a hatalom undorító lépéseit normálisként fogadjuk el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kowecses
2017. április 17. 19:59
Fogd rá a nyuszira!
Fahrenheit 451
2016. november 20. 15:48
"Ugyan ki a 'kutyifaszának ' kellett volna a veszteséget viselni?" 40 ezer ember olvasta a Népszabasdágot.. eközben a 3 ezres Magyar időket közpénzből működtetik..
Fahrenheit 451
2016. november 20. 15:48
"Lefogadom a Népszabadságért most kampányoló és tüntető emberek 90%-ának nem volt Népszabadság előfizetése." stimmel. mivel a sajtószabadság pártfüggetlen..
Fahrenheit 451
2016. október 31. 11:42
nem az a hibás aki beszél arról amit más rosszul csinál..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!