Corbyn: Trump győzelme erős üzenet

2016. november 11. 11:08

Trump megválasztása annak a politikai és gazdasági rendszernek az elutasítása, amely túl sok embert hagyott figyelmen kívül – mondta Jeremy Corbyn, a brit Munkáspárt vezetője.

2016. november 11. 11:08

Jeremy Corbyn szerint Donald Trump megválasztása annak a rendszernek az elutasítása, amely túl sok embert és közösséget hagyott figyelmen kívül. A brit Munkáspárt vezetője ugyanakkor hangsúlyozta: olyan vezetőkre van szükség, akik nem diszkriminálják a nőket, nem használnak rasszista retorikát. „A vezetőknek az a feladatuk, hogy összehozzák az embereket” – mondta Corbyn.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendelin
2016. november 11. 12:22
Az a rendszer, amelyről Corbyn beszél, éppenhogy túl sokféle közösséget vett figyelembe: LMBTQ, feministák, különböző "civilek", "progresszívek", "demokraták", satöbbi. Azt a többséget, amely ezekbe nem sorolható be, figyelmen kívül hagyta. Sőt, megbélyegezte, "rasszistának", "fasisztának" és "kirekesztőnek" nevezve. Trumpnak pedig a jelek szerint éppen az sikerült, amiről Crbyn beszél: összehozta ezeket a figyelmen kívül hagyott, megbélyegzett embereket.
botto
2016. november 11. 11:49
"Trump megválasztása annak a politikai és gazdasági rendszernek az elutasítása, amely túl sok embert hagyott figyelmen kívül"- Corbyn is bedőlt, Trump pénzügyminisztere a goldman sachs régi és a JP morgan jelenlegi vezetője lesz :D Ennyit a régi gazdasági rendszer átalakításáról :D Nagy sokk lesz itt annak akik azt hiszik h Trump vmi más lesz az eddigiektől :D
nick89
2016. november 11. 11:47
Nem történt semmi különös. Obama megbizatása lejár, ezért régi szokásuk szerint új elnököt kellett választani. Immár 45. alkalommal történt az USA fennállása óta. Szóval mi ebben a rendkívüli?
Propolisz
2016. november 11. 11:46
Merkel, Juncker, Schulz, stb. - ti jöttök... azaz mentek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!