Ki is most a csőcselék valójában?

2016. november 12. 18:50

Kíváncsiak lennénk, hogy mit szólnának ezek a nagy demokraták, ha mindez fordítva történne? Ha Clintonné győzött volna, és Trump hívei törnének-zúznának.

2016. november 12. 18:50
Fenyvessy Zoltán
MIÉP

„Donald Trump győzelme az amerikai elnökválasztáson alaposan felkavarta a liberális pocsolyát. Ameddig úgy gondolták a pénzemberek és a pénzük által kimosott agyúak, hogy Clintonné fog győzni, addig nem is volt semmi gond. Természetesnek vették, hogy övék a bölcsek köve, és akik esetleg mást gondolnak, azok szélsőségesek, kirekesztők, intoleránsak, de minimum lábszagú mucsaiak.

Most, hogy az Egyesült Államokban nem az ő elképzeléseiknek megfelelően alakult az elnökválasztás eredménye, kimutatták foguk fehérjét a »toleranciabajnokok«. Ők elvárják, hogy velük szemben mindenki legyen toleráns (megértő, elfogadó), de ők semmiféle toleranciát nem kívánnak mutatni az ő beteges gondolkodásuktól eltérően gondolkodókkal – vagyis az egészséges életfelfogásúakkal, a több ezer éves értékrendet követőkkel szemben. Most az USA több városában kirakatokat törnek be, autókat gyújtanak fel – állítólag mindezt a melegek és a bevándorlók jogainak, érdekeinek védelmében. Hogy ezeknek a jogait hogyan védik az égő autók és a betört üvegek, azt nem magyarázták meg.

Kíváncsiak lennénk, hogy mit szólnának ezek a nagy demokraták, ha mindez fordítva történne? Ha Clintonné győzött volna, és Trump hívei törnének-zúznának. Akkor nyilván azt harsogná a világsajtó, hogy a csőcselék terrorizálja az utcát. Akkor ki is most a csőcselék valójában?

2016.XI.12.

dr. Fenyvessy Zoltán

a MIÉP elnöke”

(MTI OS)

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekes
2016. november 13. 17:49
Hajrá MIÉP, vesszen a libsi Jobbik!
catalina9
2016. november 13. 14:17
raber [Hozzászóló kiszűrése] 2016. november 13. 11:31 Nekem az is visszatetsző, ahogy ezt a sok fiatal egyetemistát megrontották -szellemileg mindenképp, de lehet, hogy egyébként is. A sok fiatal, aki egészségesen fejlődhetett volna, és látjuk a képeken, mivé lett. Ocsmány gaztett." A magyar származású Joe Eszterhas: „..Próbálta gyermekeit is ebben a szellemben nevelni, de lánya az egyetemen „militáns liberálissá” és feministává vált, fiai pedig elvakult Bernie Sanders-támogatók lettek. „Első kézből tapasztaltam meg a liberális oktatás hatalmát. Amikor gyermekeim hazajöttek az egyetemről, már politikai kiképzésen és agymosáson mentek keresztül. Láttam az arcukon a meghökkenést, amikor egy szellemes viccet vagy egy politikailag inkorrekt kifejezést motyogtam” – írja, és úgy véli, hogy az idei választás fordulatot hozhat abban az őrültségben, amelyben a politikai korrektség védelme alatt álló nők bármit mondhatnak a férfiakról, de a férfiak semmit sem a nőkről; amelyben a feketék disznóknak nevezhetik a rendőröket, de a rendőrök nem mondhatják, hogy a színes bőrűek bűnözők…”
Mindjárt
2016. november 13. 10:39
MIEP? Nem tudtam, hogy még léteztek :)
Harangláb
2016. november 13. 09:47
Jó kérdés, teljesen igaza van!!!... Ezeknek a libsiknek akkora kettős mércéjük van, hogy átnyúlik az óceán túlpartjáról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!