Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t

2016. november 16. 13:24

Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát.

2016. november 16. 13:24
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t. Én egyébként igen. Az se, hogy mit gondolunk a Class FM-ről. Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV 2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát.

Szerintem azért, mert paranoiásan félnek minden független hangtól, mert rettegnek a kritikától, mert nem hiszik, hogy tisztességesen is tudják vezetni az országot. Egy szóval mert gazemberek.

Lehet, hogy mint minden önkényre épülő rendszer meghosszabbíthatják regnálásukat, de a végén bukni fognak. Csúnyán. Mert az ilyenek csúnyán szoktak bukni. És nem lesz bocsánat. És ez már nem is rajtunk fog múlni.

Pokolba velük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:25
Böszme!
Zsolt75
2017. március 29. 21:59
Már nagyon untam az utóbbi hetekben ezt a mártírhaláloskodást. Kicsit felnyomták az árfolyamukat, most elmennek pár hétre valami napsütötte tengerpartra, aztán nyomják tovább. Ezt csinálták a bocskorék is pár éve, akkor is haldoklott a sajtószabadság...
írmag
2017. február 16. 23:37
Gügyögi, annyira langyos a duma, hogy fel kell ülnöd a gázrezsóra (most még olcsóbb is a gáz, mi több Katus mama lószart (lát a rezsón)!)
tango47
2016. december 28. 11:50
Kikérném magamnak, ha a csótány akarna megvédeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!