Magyarország 2016: Járdafestésért előállítás, korrupcióért semmi

2016. november 06. 14:26

El kéne dönteni végre, milyen országban akarunk élni, és le kéne számolni azzal a hazugsággal, hogy ez van, nekünk ez jutott. Mert ez nem igaz!

2016. november 06. 14:26
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Egy párt vezetőjét azért állítják elő a rendőrök, mert megpróbálja csökkenteni a nem működő állam és önkormányzat hibájából keletkezett kárt. Ötletes módon próbál az úthibákból valami szépet csinálni. Persze a festés szubjektív dolog, de biztosan jobban néz ki, mint az éktelen kátyúk, amik ezeket az utakat szegélyezik.

(...)

El kéne dönteni végre, milyen országban akarunk élni, és le kéne számolni azzal a hazugsággal, hogy ez van, nekünk ez jutott. Mert ez nem igaz! Ez nem természetes állapot, hanem ezt mi hagyjuk. Pont annyit lophatnak el a politikusok, amennyit mi hagyunk nekik. Például azzal hagyjuk nekik, hogy újraválasztjuk őket, amikor tudjuk, hogy loptak.

Pedig most is vannak a parlamentben és a parlamenten kívül is olyan pártok, amelyeknek a tagjai, vezetői nem korruptak. A közhiedelem egy része szerint ők a balekok. Pedig nem balekok, hanem tisztességesek. És a tisztességtelenek pont akkor fognak nyerni, ha a tisztesség balekságnak tűnik.

Arra van szükség, hogy háborodjunk fel azon, amikor egy tisztességes politikus ellen eljárás indul, miközben a tisztességtelenek Dubaiban, meg Ibizán pihenik ki a lopás fáradalmait. Arra van szükség, hogy ne szavazzunk ezekre az emberekre. Egyszerűen mondva: Hogy küldjük el őket a fenébe!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2016. november 07. 12:52
Nem lehet járdát meg házfalat festeni kérem szépen. De maga a saját házára azt rajzoltathat amit akar, akár önarcképet két farokkal.
noMores
2016. november 07. 10:15
Az megvan, hogy 1. ez a járdafestés kurvajól néz ki, 2. pont az a házmesterlelkületű suttyó hívta rájuk a zsarukat, akinek az lett volna a dolga, hogy eltüntesse a repedéseket? Kibaszott komcsi ország lettünk megint:((((
quiet
2016. november 07. 07:53
Tiborc újabb panasza. De ez már siránkozás.
Text adósság
2016. november 07. 06:38
"Arra van szükség, hogy háborodjunk fel azon, amikor egy tisztességes politikus ellen eljárás indul, miközben a tisztességtelenek Dubaiban, meg Ibizán pihenik ki a lopás fáradalmait. Arra van szükség, hogy ne szavazzunk ezekre az emberekre. Egyszerűen mondva: Hogy küldjük el őket a fenébe!”" Hülye vagy Bandi bácsi? Én mint MSZMP-s/MSZP-s, inkább arra szavazok aki Ibizán vagy Dubajban nyaral, mint aki nem megy nyaralni és pihenésképpen itthon felezi a nyugdíjamat egyéb áldásos tevékenysége között, mint a Faszkalap Bokros Lalyosotok. Mint ahogy a Média Markos reklámban van: Hülye azért nem vagyok mint te Bandi bácsi!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!