A Class FM nem egyenlő a Morning Show-val

2016. november 28. 18:10

Balázs egy műsorvezető, a Morning Show egy műsor. A kettő nem ugyanaz. Reggeli műsor volt is, lesz is, hogy milyen néven, teljesen mindegy. Interjú.

2016. november 28. 18:10
Michael McNutt
Index

Megéri rádiózni Magyarországon?

Résztulajdonos voltam egy acélgyárban Romániában, közel 5000 alkalmazottal. 8-12 százalékos haszon volt rajta. A rádióban a nyereség akár 20-24 százalék közötti is lehet, szóval igen, megéri. Higgye el, tudom, mit csinálunk, nem azért költünk egy 140 millió forintot kampányra az év végéig, mert nem tartjuk jó befektetésnek.

Ez az ön pénze, vagy külső forrásokból származik?

A Class FM-be fektetett pénz az enyém.

A magyar piacra csak a saját pénzét fektetné be?

Mivel pénzügyi hátterem van, felelőtlenség lenne nem kihasználni azokat a pénzügyi lehetőségeket, amelyekhez hozzáférésem van, és másnak esetleg nincs – az évtizedes banki kapcsolatokat, amiken keresztül külföldről is tudok hitelt felvenni, és ezt mások nem feltétlenül tehetik meg.

Orosz érdekeltségei vannak?

Nincsenek.

A Guardian szerint ön Szergej Pugacsov tanácsadója (Szergej Pugacsov orosz bankár segített Putyint hatalomra juttatni, de a céghálózatát ért támadások miatt jelenleg pereli az orosz államot - A szerk.). Ez igaz?

Igen, megerősíthetem, hogy én vagyok Szergej Pugacsov jogi tanácsadója. Stratégiai tanácsokkal látom el abban a 12 milliárd dolláros bírósági eljárásban, amelyet az orosz állam ellen folytat Hágában. Körülbelül 25 éve van egy tanácsadó cégem, több ügyfelem van, köztük Pugacsov úr is. Ebben semmi furcsa nincs, nagyon jövedelmező vállalkozás.

(...)

Úgy vesszük ki a szavaiból, hogy ön továbbra is érvényesnek tekinti a Morning Show és a Class FM között fennálló szerződést. Balázs nem.

Balázs egy műsorvezető, a Morning Show egy műsor. A kettő nem ugyanaz. Tudomásom szerint az ügyvédeink a napokban felveszik a kapcsolatot egymással, hogy megtárgyalhassák, mit ért az alatt Balázs, hogy a Morning Show márkanév az övé. Meg fog ez oldódni, de bárhogy is legyen, ezt az ügyet csak kötelező körnek tekintem, nem többnek. Reggeli műsor volt is, lesz is, hogy milyen néven, teljesen mindegy. A Class FM tulajdonosának, az Adveniónak, van egy szerződése egyébként egy gyártó céggel, amely műsorokat szállít neki. Ez a cég alvállalkozókkal szerződött az egyes műsorokra, mint például Balázzsal a Morning Show-ra. Jogilag Balázsnak mint műsorvezetőnek vannak szerződéses kötelezettségei, nem a Morning Show-nak. Én viszont abban hiszek, hogy ha valaki nem akar nálam dolgozni, akkor nem erőltetem, érvényes szerződés ide vagy oda.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 02. 17:16
Kár ezekkel a piti celebekkel foglalkozni, Balázs,Friderikusz, Győzike, vagy Mónika nem mindegy? Buták, önteltek és túlfizetettek.
választópolgár
2017. január 09. 21:16
Íme: https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40
Harangláb
2016. december 10. 20:59
Morning Show azaz az igénytelenség vámszedői...Klozettba velük, és öblítés...
august
2016. december 06. 12:27
1. A hitel a bank pénze nem az adósé. ---------- :)))Addig a bank pénze, amyg aláírod a szerződést, és kifizetik, utána a pénz az adósé, lesz, és a bank felé a szerződésben lefektetett adóssága.. Vicces de a devizahitelesek esetén senkinek nem jut eszébe hogy a hitel a banké. Valóban nem egy nyelvet használunk... A 2. ponthoz csak annyit, hogy az orosz állammal szemben HÁGÁBAN folyó perbeni képviseletet te hogy értelmezed "orosz érdekeltségnek"? Magyarban szerintem ez az értelmezés kizárt.. Csavargathatod az értelmezéseket, de szerintem fölösleges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!