Gyurcsányék máris rátennék a kezüket a Momentum Mozgalomra

2017. január 20. 21:47

Nincs az a határ, amit a Demokratikus Koalíció ne lenne hajlandó átlépni, ha a hatalmi technikákról van szó.

2017. január 20. 21:47
Nuszbaum Tibor
Reflektor

A Gyurcsány Ferenc kedvenc háziblogja ölelt egy halálosat a közélet színpadára éppen csak fellépő Momentum Mozgalmon. »Kedves Momentum mozgalom! Van pár baráti tanácsunk, hogy ne legyen belőletek szalmaláng« - és ez még csak a cím. Azt tanácsolja az olimpiai népszavazásért küzdő ifjaknak a Gyurcsány-párt, hogy amennyiben hosszasan tervezik a politikában való részvételt, akkor a legjobb lesz, ha megbarátkoznak a Demokratikus Koalícióval. Ha nem így tesznek, akkor hamar kiírják magukat a közéletből.

A baj abból fakad a DK-s írás szerint, hogy a momentumos fiatalok az egész elmúlt 27 évet kudarcnak értékelik és »az egész politikai garnitúrát akarják kisöpörni«.

»Több alázattal és több együttműködési készséggel messzebbre jutunk. Mindannyian. Mi veletek vagyunk, légyszi ne rontsátok el!« - adja ki az ukázt a végén a kis taknyosoknak Gyurcsány Ferenc szellemi háttércsapata. 

Most leszámítva azt a fajta nagyfokú passzív agressziót, mellyel operál az írás, a kegyetlen és hideg manipulatív módszer mögé nézve ki kell jelenteni, hogy nincs az a határ, amit a Demokratikus Koalíció ne lenne hajlandó átlépni, ha a hatalmi technikákról van szó.

Ami az említett írásban megtörtént, az konkrétan átlépi a politikai pedofília határait. Fiatalok életük első közéleti akciójába kezdtek óriási lelkesedéssel, erre megjelenik az önnön morális és politikai bukását alkohollal feldolgozni igyekvő fásult középkorú férfi, és a zsenge hitelesség láttán rögtön elkezdi nyalni a szája szélét. Ezt sikerül tetézni a felülről lefelé beszélő atyáskodó stílussal, meg az álságos bizalmaskodással. 

Fúúúúúj!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2017. január 23. 06:51
Miért, mit vártak? Két lábbal ugrottak bele..
atila68
2017. január 22. 18:29
...hogy valaki ennyire ne lássa át mennyi kárt okoz az országnak.
nyugalom
2017. január 22. 13:51
2017-et írunk! Mi ez az elementáris tiltakozás? 24 még nagyon messze van, vagy a félelem abból adódik, hogy ez a kormány megpályázhatja az olimpiát? Mit szólnak ehhez a sportolók, az igazi fiatalok, nem ez a néhány tunya, pózoló alak?
trendo
2017. január 22. 04:50
"[email protected] Hozzászóló kiszűrése 2017. január 20. 09:11 20 11 Látom, hogy sok elfuserált ifjoncnak tényleg nem tetszik a olimpia (meg a sport egyáltalán...) Ők azok a keskenyvállú, csámpás majmocskák, akik a romkocsmákban váltják meg a világot. Minden olyan témát azonnal keblükre ölelnek, ami árthat az országnak. Ha véletlenül találkozom egy aktivistájukkal, aki az orrom elé dugja az aláírásgyűjtő ívet, lehet, hogy idős asszony létemre fel fogom rúgni. (én még sportoltam, és nem vagyok puhány...)" Ime, itt van az egyik potenciális elkövető, aki előre be is jelentette tetté!:) kérdezzétek Ibolya nénit, mi fűtötte fel agyát ennyire, honleányi gerjedelem, vagy Unicum?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!