A Momentum fikázása helyett neki lehet állni aláírást gyűjteni!

2017. február 14. 08:48

A DK és az MSZP mit is ért el az elmúlt hét évben? Több tízezres tüntetések? Ja nem, azokat civilek szervezték.

2017. február 14. 08:48
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„A DK és az MSZP mit is ért el az elmúlt hét évben? Több tízezres tüntetések? Ja nem, azokat civilek szervezték. Korrupciós ügyek felderítése? Hoppá, azt az LMP, a PM és az Együtt képviselői csinálták. A netadó megakadályozása? Oh, nem, annak vezetőit ugyanígy támadták, ahogy bármilyen más, tőlük független ellenzéki alakulatét.

Az MSZP tisztességes része legalább beleállt a gyűjtésbe, de a többiekről tényleg mi az istenért higgyük el, hogy nem csak egy parlamenti székre hajtanak?

Ez a gyűjtés egy látványos választóvonal. Akik támadják az aláírásgyűjtőket, akik nem bírnak néhány napot várni a piti pártpolitikai csatákkal, azok most megmutatják, mi az ő szerepük a nemzeti együttműködés rendszerében. Legfinomabb meghatározásuk sem több, mint hogy ők a rendszer hasznos idiótái.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2017. február 15. 07:25
Fond selymet elvtárs, hátha elég lesz egy kötélre, amire felhúzod magad.
justiceforhungary
2017. február 15. 04:57
Civilek a Momentum ? Annyira mint amennyire te nem vagy aljas ballib újságíró!
atila68
2017. február 14. 23:15
Figyelj Legalja! Fikázás helyett neki lehet állni dolgozni. #legalja #gyökér #ingyenélő
Peter8811
2017. február 14. 21:44
Momentán egy vicc jutott eszembe. Bemegy egy férfi a cipóboltba, egy nagyon csinos eladónő szolgál ki, oda megy hozzá a férfi és megszólal. -Cipőt szeretnék vásárolni. -Mégis mire gondol? -Momentán a pinára, de egy cipőt szeretnék vásárolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!