Népszavazást Paksról!

2017. február 25. 10:30

Az embereknek ki kell kényszeríteniük a kormányból, hogy álljon el a Paksra tervezett őrülettől. Ez elsődleges és alapvető nemzeti érdekünk!

2017. február 25. 10:30
Nuszbaum Tibor
Reflektor

„Akárhogy is történt, a jövő egyértelműen a megújuló energiáké. Ha viszont hagyjuk, hogy orosz kölcsönből Putyin megépíthesse Magyarország közepén az atomerőművét, akkor el fog rohanni mellettünk a világ. Míg az unokáink fizetik vissza az oroszoknak a kölcsönt, az atom előállítása már elavult technológia lesz, vagyis egyre drágulni fog, míg a megújulók egyre olcsóbbá válnak. Ez kb olyan, mint mikor valaki a DVD-korszak vége felé vásárol egy VHS videólejátszót.

Ráadásul évtizedekre bebetonozzuk azt az állapotot, hogy az ország energiaellátását hozzákötjük az orosz birodalomhoz. Ezt konkrétan úgy hívják, hogy hazaárulás. Felelős kormány nem adhatja fel a rábízott ország függetlenségét semmilyen pillanatnyi gazdasági önérdek miatt. És ez a szempont az is, ami miatt Paks2 megvalósítása még az olimpiai rendezésnél is sokkal veszélyesebb. Az olimpiát „csak” ki kellett volna fizetni az adófizetők pénzéből, míg az orosz függés akkor is gúzsba fog kötni minket, ha már duplán kifizettük nekik az atomerőművüket.

Az embereknek ki kell kényszeríteniük a kormányból, hogy álljon el a Paksra tervezett őrülettől. Ez elsődleges és alapvető nemzeti érdekünk! Az olimpiai népszavazásgyűjtés bebizonyította, hogy a magyar emberek képesek megakadályozni, hogy a kormány a hátuk mögött, a megkérdezésük nélkül döntsön a jövőnket évtizedekre meghatározó kérdésekben.

Aláírásra, népszavazásra föl!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ollo
2017. február 26. 05:18
Népszavazás Itt egy téma: Emeljük-e meg a Parlamentbe bejutási küszöböt, mondjuk 10%-ra? Adjunk-e glittegyleteknek költségvetésből támogatást, amelyek nem érik el a 10%-ot? I n d o k l á s: ha nem támogatunk olyan glittegyleteket, amelyek 0-5%, de inkább 10% alatti támogatottságot élveznek a választók körében, akkor j e l e n t ő s pénzösszegek szabadulnak fel, amiket felhasználhatnánk az egészségügy, a nyugdíj, a szegényemberek megsegítésére, stb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!