Az orbánizmusnak semmi esélye

2017. március 02. 09:00

Orbán láthatóan zavarban van a bel- és külpolitikai fejlemények láttán.

2017. március 02. 09:00
Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

„Orbán láthatóan zavarban van a bel- és külpolitikai fejlemények láttán. Egyre szívósabb monomániája, az idegengyűlölet, idehaza sem fog működni az eddiginél hatékonyabban, miközben a kormányzatának színvonala deklaráltan az utolsó Európában, ami az országot folyamatosan növekvő versenyhátrányba kényszeríti. Orbán személyes ambíciói rátelepedtek az országra, és ha nem lenne a vezényletével folyó irdatlan korrupció, akkor is hatalmas tehertétele lenne az országnak, mert olyan pályára kényszeríti, amely tízmillió ember és további születők sorsára van romboló hatással. Előbb-utóbb ki kell jelentenie minden ellenzéki politikusnak és véleményformálónak: Orbán nemcsak egy gyenge kormányfő és bűnös politikus, hanem az utóbbi harminc évben először: alkotmányos és erkölcsi értelemben is hazaáruló. Minden egyes éve, amit a hatalomban tölt egyenként további évekkel veti vissza Magyarország fejlődését, miközben csak idő kérdése, hogy mikor sodorják el az események. De ez az idő nagyon drága nekünk.

Az ellenzéki pártoknak egyetlen témára, az etnikai nacionalizmus és a xenofóbia megtörésére kéne koncentrálniuk, a többit elvégzik majd a tőlünk független események. Amint az előbbinek a kulcsát sikerül megtalálniuk, egyik napról a másikra fog összecsuklani a NER.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2017. március 03. 01:01
idiotizmus
balbako_
2017. március 02. 20:16
Béndeknek fingja nincs arról, hogy mi történik. Lassan miniszterelnök jelölt lehet az MSZP-ben.
Peter8811
2017. március 02. 19:20
Béndek elvtárs a ti rendszeretek Bokros Lalyos bácsival olyan mint a Szibil levele, elhervadt már mielőtt kinyílt. Kövesse példám és vidáman éljen A sors nekünk az Orbánt rendelé. Ha fáj is kissé Béndekem ne féljen, A szíve azért nem szakad belé. Én Édes Béndekem Civil, Vissza jön a szép idill. Lalyoson már olvad el a hó. S majd hogyha zeng panamai szó, Majd olajra léptek, Hangod hallom, Harcod látom, Mégis mégis álom csak álom Én szép Béndekem.
kjkj945
2017. március 02. 18:33
beléndekség orság http://mohabacsi.uw.hu/szovetnek/Izmus_02_fanatizmus.pdf izmusok foságában
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!