Simicska páholya

2017. június 26. 15:48

A Mészáros Lőrinchez köthető Duna Aszfalt még be se tette a lábát a veszprémi kézilabda-csapatba, máris arról szóltak a hírek, hogy elveszik az arénában lévő VIP-páholyt Simicska Lajostól.

2017. június 26. 15:48
Doros Judit
Népszava

„Az még csak hagyján, hogy nem tudnak emelt fővel veszíteni – lásd plakáttörvény –, de az elgondolkodtató, hogy nyerni se tudnak méltósággal. Pedig nyerni jó, attól elsimul a lélek, a sikerélmény – mondják – kedvezően hat a személyiségre. Már egy kis győzelem is szebbé teszi az átlagember napját, az se kell hozzá, hogy saját erejéből arassa le a babérokat: elég, ha a falu focicsapata barátságos meccsen jól elveri a szomszéd falu focistáit. Ha valaki látott már ilyen, a meccs után a kocsmák szabadtéri lócáin kedélyesen kvaterkázó, részben a sikertől megrészegült férfiembereket, tudja, miről beszélek. Az emelkedett pillanatokban évszázados család viszályok bocsáttatnak meg, s nagyvonalúbbá lesz a máskor piti alak.

Ezért nem értem a dühöt.

A Mészáros Lőrinchez köthető Duna Aszfalt még be se tette a lábát a veszprémi kézilabda-csapatba, máris arról szóltak a hírek, hogy elveszik az arénában lévő VIP-páholyt Simicska Lajostól. Aki – ellentétben régi fegyvertársaival - köztudottan nem szereti a focit, viszont – ellentétben velük - kitartóan és régóta szereti a kézilabdát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2017. június 27. 12:25
Egy Facebook kommentsor arról, mennyiben köthető Mészároshoz a Duna Aszfalt. - Gábor Faludi El se olvasom!!! Ahol elején ekkora marhaságot írnak ott mire számítsak később?? Mészáros cégei konkurensei a Duna Aszfalt.....nak. Ettől még van néha közös (konzorciumi) vállalkozása a két cégnek, de ritka. TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · 1 · június 24., 16:31 Ernő Illés Ernő Illés Mészáros cégeinek konkurensei Magyarországon? Szóval ki beszél itt marhaságokat? TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · június 25., 9:43 Gábor Faludi Gábor Faludi Kedves kommentelő! Én a Duna Aszfalt csoportnál dolgozom. Lehet,autentikusabb értesüléseim vannak ez ügyben, mint a médiából értesülteknek. ...A nagyságrendet tekintve is konkurál a két cégcsoport. TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · június 25., 10:01 Ernő Illés Ernő Illés Természetesen elfogadom a hiteles információval bíró véleményt. Viszont fenntartom azon véleményemet, hogy Mészárosnak csak idő kérdése... és azt is tudjuk, hogy mennyi idő kell ahhoz pl., hogy egy kétharmadosból feles legyen igaz, hogy az csak egy "törvényhozás". TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · június 25., 10:50 Gábor Faludi Gábor Faludi Ernő Illés A Duna Aszfalt csoport meg két magyar állampolgár magántulajdona, és jelenleh TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · június 25., 11:22 Gábor Faludi Gábor Faludi g nagyobb pontenciállal bír, mint a Mészáros csoport TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · június 25., 11:23 Gábor Faludi Gábor Faludi Jól mellé ütöttem...bocs. TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · június 25., 11:24
malakka
2017. június 27. 08:02
"Úgy tudni viszont, hogy Simicska Lajos megváltotta a veszprémi VIP-páholyba szóló bérletet,... ...Ám most száműzik, azonnali hatállyal, sürgősséggel." Most lendüljünk túl azon, hogy komcsiék háza táján még mindig súlyos érv az "úgy tudni", és maradjunk annyiban, hogy a fenti mondat(ok) nettó hazugság. Tehát még egyszer, lassan, hogy vörös firkászok is értsék: a bérlet lejárt. Nem hosszabbították meg. Pont. Az meg különösen bájos, amit a tisztelt hölgy a győzelem léleksimító hatásairól hablatyol, különös tekintettel a ballib bérelt helyére a szopórolleren. :)
Zsolt75
2017. június 27. 06:18
A Népszara Simicska VIP- páholyát siratja. Azért ez nem semmi.
zakar zoltán béla
2017. június 26. 22:36
szia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!