Lapok romjai

2017. július 09. 11:35

Miközben a baloldali-liberális ellenzéknek körülbelül harangoztak, és szerepét nem kis részben a média maradéka vette át, a túloldalon példátlan fejlemények vannak. Ha hiszik, ha nem: a kormánypárti sajtót eltörölték.

2017. július 09. 11:35
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„Az egyre betegesebb és torzabb piacon korántsem egyenlő és egy műfajú erők vívják harcaikat az igazságok versenyeztetése terén. A fenét. A valóság ezzel szemben az, hogy az újságírást részben már megszüntették, és egyáltalán nem érik be azzal, amit elértek. Újság ugyanis az, amit szerkesztőségekben szerkesztenek – mérettől függetlenül, az nem számít –, és ahol nem ez történik, az valami más. Az a propaganda eszköze.

Hadd hívjam fel a figyelmet egy különös furcsaságra. Miközben a baloldali-liberális ellenzéknek körülbelül harangoztak, és szerepét nem kis részben a média maradéka vette át, a túloldalon példátlan fejlemények vannak. Ha hiszik, ha nem: a kormánypárti sajtót eltörölték. Hisz amit állandóan utasítanak, befolyásolnak, kézivezérelnek, használnak, az nem sajtó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2017. július 10. 13:40
Bacilusgazda! Helyesen öndefiniáltál: Ha, "amit állandóan utasítanak, befolyásolnak, kézivezérelnek, használnak, az nem sajtó". Tehát, akit "állandóan utasítanak, befolyásolnak, kézivezérelnek, használnak, az nem sajtómunkás!" Bacilusgazda, benned átvették a hatalmat a kórokozók, amelyek utasításokat adnak neked, gazdatestnek használják agyadat, a számítógép billentyűzetén pötyögtető ujjaidat. Engedelmesen továbbítod ezeket az iránymutatásokat. Nem sajtómunkás, hanem egy fertőzött szexmunkás vagy, aki tovább adja számos, undorító nemibajait. Moral insanity!"
balbako_
2017. július 09. 18:34
Miutás soha nem dolgozott kormánypárti sajtóban ezért a tapasztalata miszerint utasítanak, befolyásolnak, kézivezérelnek, használnak ez csakis az ellenzéki most például a Simicska sajtóra jellemző.
puszika
2017. július 09. 17:44
Óh Gazduram! Akkor a Magyar Nemzet is el van törölve? "Hisz amit állandóan utasítanak, befolyásolnak,kézivezérelnek, használnak az nem sajtó." Már pedig a TULAJDONOS maga jelentette ki,hogy utasít,befolyásol,kézivezérel..................!! Kib............k mindenkit a laptól aki...................! A fiú meg kontrázott!! Adnál valami értelmes magyarázatot?
Mich
2017. július 09. 15:06
Mit össze nem zavar ez a simicsicska... De G.Albi talán G.Lali G.médiájáról (és a többi libsi+bolsi+náci propagandaorgánumról) beszél... És valóban, pártjaik már nem is léteznek, ezek a (végbél)termékek (444, hvg, népszara, átlátszó, index, g.nemzet, alfahír stb...) ugyanonnan jönnek, ugyanolyan szagúak és ugyanazt nyomják... Mindig csakis a magyarok és a magyar kormány ellen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!