XXI. századi rejtélyek: Pharaon, a magyar

2017. július 21. 10:32

Ki tudja, hány kastéllyal, befektetéssel, hány nem létező ujjlenyomattal gazdagította volna nemzetünket? Hány ország békés nukleáris programját segítette volna a Cinege útról?

2017. július 21. 10:32
Seres László
Seres László
HVG

Örüljünk inkább a jó híreknek: kinyílott a pitypang egyfelől, Pharaon magyar akart lenni másfelől. Lenyűgözte őt a Cinege úti kilátás éppúgy, mint a puszta, az ország lakosainak, főleg a seregélyesieknek a vendégszeretete, üzleti partnereinek közvetlensége, családszeretete, a politikai helyzet fenyvesekkel vadregényes tája, Ady, Parti Nagy és Matolcsy költészete. Ki tudja, hány kastéllyal, befektetéssel, hány nem létező ujjlenyomattal gazdagította volna nemzetünket? Hány ország békés nukleáris programját segítette volna a Cinege útról? Hány arab országban keltette volna hazánk jó hírét?

De sajnos bevégeztetett. Így múlik el a Bevándorlási- és Állampolgársági Hivatal dicsősége.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. július 21. 21:40
"XXI. századi rejtélyek: Pharaon, a magyar" Pharaonból egy igaz magyar válhatott volna. Mint azokból a kínaiakból, oroszokból, arabokból és rokonaikból is igaz magyarok lesznek, akik letelepedési kötvényeket vettek. Ők már a nyelvünket is beszélik, legalábbis azt, amelyiken a kormány ért: egy legalább 5-6 jegyű szám és utána € vagy $ jel található.
GV0917
2017. július 21. 20:40
Aladdin, meg a csodalámpa. Az abrak-a zabrak,az ablak az ablak,a zablak az abraka dabra... Zagyvaság és értelmetlenség, Seres!Menj pancsikálni a Balcsira. Ott találjon a hőguta.....
nyugalom
2017. július 21. 17:27
Nagyon meleg van! Siralmas a szöveg is, az alak is!
balbako_
2017. július 21. 14:49
Most akkor vallatna egy hullát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!